Must have Spring/Summer 2014

19. marca 2014




..konečne prišiel čas aj na článok pri učení..a ešte jedna vec..spravila som prvú časť skúšky, ktorú som mala v pondeloook !!!!..Aplauz prosííím..stačí ďakujem :P ..Už zajtra oficiálne bude Jar..konečne!..Dúfam, že aj to počasie už ostane v dvojciferných číslach a ja si v pohode budem nosiť moje ťapky na nohách, koženku, svetríky..ach,už mi to fakt chýbalo..A ako každú sezónu, aj teraz mám pripravený svoj wishlist „must have“ zoznam, na ktorý vždy tak podvedome myslím, premýšľam čo áno a čo zase nie..


1. Hair – chcela by som konečne nejakú zmenu..nechcem zmeniť farbu, pretože obdobie melírov mám už za sebou našťastie, ale nosím od malička ofinu a premýšľam o tom, či by som si aj bez nej vedela predstaviť žiť..
2. Red lipstick – nenosím rúže a ani lesky..možno fakt len občas, ale po červenom rúži – dokonalom červenom rúži túži asi každá žena
3. Blue nail polish – moje nechty nájdete nenalakované fakt asi len vtedy, keď plánujem byť len doma zababušená v deke a kašlať na všetko..inak v poslednej dobe sa mi páčia tmavé farby..modrý 
4. Make-up – zmena v líčení..ale to pravé orechové som ešte nenašla..v poslednej dobe keby môžem tak zahodím všetky šminky, pretože nebaví ma každé ráno, keď idem do školy sa maľovať..
5. Skincare – vyliečenie mojej tváre by bolo najkrajším darčekom v mojom živote..
6. Time – ten budem mať asi fakt až v lete po skúškovom..už aby to bolo..stretávanie s priateľmi, dovolenka a byť s mojim Petim..
7. Rings  neviete niekto, kde kúpim takéto prstene za pohode cenu ?..nemôžem ich zohnať..alebo som slepá ?!
8. Mobile phone  po vyše 3 rokoch by to konečne chcelo nový mobil, pretože môj už dožíva..
9. Camera – aby som sem mohla pridávať konečne poriadne fotky..zišiel by sa..a bol by len môj !
10. New style – rozmýšľam nad piercingom do ucha hore..lenže..tá bolesť :X..a samozrejme vymyslieť nejaký nový štýl, pretože moja skriňa už potrebuje zmenu..


A čo je na vašom "wishlist "?


1 komentár

  1. V mojom sú Conversky! ♡ A milión kabeliek... O:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.