10 things that make your outfit more interesting

13. júna 2014



Ahojte! Toto leňošenie je na nezaplatenie. Šatník tak na pol uprataný a s ním aj kozmetika. Ešte ma čaká upratať skrinka kde mám veci do školy a pre dnešok to bude finito :). Na zajtrajšiu sobotu sa veľmi neteším, pretože už asi hodinu počujem ako ocino píli drevo takže ma čaká makačka  jeho upratovanie. Ach, ale tak čo už. Lepšie ako sa učiť a jednu sobotu to nejako prežijem. Dnes som si pre Vás pripravila príspevok z rady inšpirácie. Nehľadajte v ňom bielu klasickú košeľu, ale ani bláznivé kúsky, ktoré Vás po chvíle nosenia možno omrzia. Sú to veci, ktoré urobia Váš outfit niečím zaujímavý a jedinečný.  Dnes Vám predstavím prvých 5 kúskov a zajtra sa môžete tešiť na ten zvyšok.

Riflová košeľa. Vraví sa o nej, že je základom každého šatníka. Ja sa musím priznať, že takúto denim košeľu ešte stále hľadám, pretože som nenašla ešte takú, do ktorej by som sa “ zaľúbila“ na prvý pohľad. Ak o nejakej viete budem rada ak mi o nej napíšete v komentároch pod príspevkomMôžete ju nosiť na xy spôsobov. Zastrčenú v nohaviciach,zastrčenú v sukni alebo na nej alebo ako ľahkú bundičku na tenké tričko. Je už len na Vás, ktorý spôsob si vyberiete.


Klobúk. Je jasné, že u nás si len tak niekto klobúk k outfitu nevyberie. Ja som vlastníkom “až“ jedného, ale aj to takého, čo sa hodí len na pláž a nehanbím sa ho nosiť keď som pri mori. Možno tu je to odvážny krok, ale keď som niekde v zahraničí, tak ich vidím na každom kroku, tak prečo nie ?! Som si istá, že ak ho správne skombinujete aj z nudného outfitu Vám vyčaruje perfektný outfit. Je jedno či si dáte k nemu rifle a obyčajné tričko alebo zvolíte jednoduché čierne šaty, pretože klobúk Vám celý dojem “zachráni“ a vy budete hviezdou v uliciach.



Converse. Pre mňa najpohodlnejšie “ťapky“ na svete. Plánujem si kúpiť presne takéto biele, pretože moje “ťapky“ mi pomaličky dožívajú. :/ Je to univerzálny “kúsok“ a preto ho môžete kombinovať skoro ku všetkému a môžete si byť vždy isté, že tým nič nepokazíte. Väčšinou keď nemám čas premýšľať čo si obujem čo je málokedy, ale keď predsa tak viem, že converse ma zachránia či už budú biele, čierne, červené, no proste akékoľvek. 


Náhrdelník. Neviem si už predstaviť, že by som nejaký náhrdelník v mojej “skrinke šperkov“ nemala. Niet nad krásny náhrdelník. Či už je perličkový, kvetinkový, zlatý, strieborný jednoducho akýkoľvek vždy Vám oživý outfit. Ja osobne mám svoj obľúbený zlatý a plánujem rozšíriť svoju zbierku, pretože som jednoducho náhrdelníkom podľahla.


Hodinky. Je jedno či si vyberiete zlaté, strieborné, modré, biele. Ja osobne hodinky zbožňujem. Outfitu dodajú štýl. Od priateľa som dostala strieborné s koženým náramkom a od rodičov za maturu strieborné. Hodinkami nikdy nič nepokazíte, ale ak ste staršie, mali by ste sa vyhýbať gumeným alebo obrázkovým modelom. Veď nie ste predsa malé dievčatká, ale  dospelé ženy. 


1 komentár

  1. skvely clanek;)

    PS: Zvu te na svoji giveaway o Realash zde:
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2015/09/realash-giveaway.html#comment-form
    Budu rada kdyz se pripojis:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.