10 things that make your outfit more interesting (2)

14. júna 2014



Ahojte! Nič nie je krajšie ako slnečná sobota a s ňou moje prvé opaľovanie po namáhavej fuške. Musím chytať nejaký ten “bronz“ lebo som biela ako riaditeľ vápenky a to doslova. Ako si užívate sobotu vy ? Keď si predstavím, že pred týždňom som ešte mala plnú izbu papierov, učila sa a teraz si proste len užívam nič nerobenie. Ach, neverím tomu, ale je to skvelý pocit ! Ako som sľúbila, dnes je to posledných 5 kúskov ako si vyčarovať z nenápadného – super outfit.


Malá kabelka cez rameno. Do crossbody kabelky sa Vám zmestia len tie najdôležitejšie veci a preto určite nebudete mať problém nájsť mobil, kľúče či peňaženku. No nie je tak ? Keď idem von, na párty alebo sa len tak prejsť určite dám prednosť malej kabelke, ktorú si prehodím cez plece ako nejakej veľkej. Hodí sa k teniskám a aj k opätkom, k nohaviciam alebo k sukni. Je len na Vás akú kombináciu si vyberiete.



Červené topánky. Pri tomto príspevku som zistila, že mám len 1 pár červených topánok a to musím v blízkej budúcnosti určite zmeniť. Červené topánky sú klasika a aj keď ste oblečená celá v čiernom, červené topánky kombináciou s červeným rúžom je jasná voľba pre super outfit. 



Sivý svetrík/mikina. Sivá farba je univerzálna farba tak ako biela a čierna. Tieto farby zbožňujem. Sivý svetrík/mikina s kapucňou alebo bez nej alebo jednoduchý svetrík sa dá skombinovať ku všetkému. Či si dáte pod svetrík košeľu, skombinujete k nohaviciam alebo k sukni je to jedno. Bude nesmrteľný a bude sa Vám hodiť ku všetkému.



Šatka. Jeseň a zima sú obdobiami kedy ma určite neuvidíte bez šatky alebo šálu. Ako asi skoro každého. Šatiek a šálov mám veľmi veľa, pretože vždy keď idem niekam do zahraničia alebo moji rodičia vždy si donesiem alebo dostanem šatku. Niekedy sa bojím, že už ich nebudem mať ani kde dať. Je to nesmrteľný kúsok len si musíte dávať pozor ak máte vzor na šatke už by ste nemali mať vzor na žiadnom kúsku oblečenia. Niekedy je to už too much a mne sa to osobne veľmi nepáči. Keď vzor tak jeden a výrazný.



Červený rúž. Ak nájdete správny odtieň červenej tak je jasné, že ste vyhrali. Mne osobne sa nepáči keď sa dievčatá zmaľujú a dajú si k tomu ešte aj červený rúž. K červenému rúžu patrí jednoduchý a prirodzený make-up aby rúž vynikol a “nestratil“ sa na tvári pri toľkých “farbách“. Pred nanesením rúžu dbajte na to aby Vaše pery neboli suché a po nanesení rúž jemne prepúdrujte. Dlhšie tak vydrží.


4 komentáre

  1. Červené topánky by som si rada zaobstarala! Super tipy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. přesně šedý svetr nyní hledám, ale s červenou rtěnkou si mocnerozumím, spíš nosím růžové a nebo temné..

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.