Sunny day

26. októbra 2014

Ostala som vo Zvolene a oplatilo sa. Je za mnou skvelý víkend strávený s Petim. Dni leňošenia, výletu a prechádzok mám za sebou a cítila som sa skvelo. Priznám sa, že vo štvrtok som rozmýšľala, že sa pobalím a pôjdem domov, ale plány sa zmenili. V piatok bol deň nič-nerobenia, pozeranie filmu a užívanie si prítomnosť jeden druhého, ale v sobotu sme sa rozhodli rozhýbať lenivé kosti nejakým výletom. Plán bol taký, že ráno vstaneme, najeme sa, dáme sa do “normálu“ a nasadneme na vlak smer Žilina. Samozrejme, ako to u nás býva zvykom, plány sa zmenili. Zmenil sa smer nášho výletu, a tak namiesto 2 hodín cesty, sme si vo vlaku posedeli nejakých 20 min. a vystúpili v Banskej Bystrici. Smejem sa, pretože keď chceme ísť na výlet alebo “len“ na nákupy, vždy skončíme v BB. Počasie nám prialo. Bolo krásne. Slniečko svietilo, prechádzali sme sa námestím a keď sme v diaľke zahliadli európu tak nám to nedalo a išli sme sa pozrieť aj tam. “Len tak, čo majú nové.“ Malí hladoši sa išli najskôr najesť, aby načerpali nové sily a hor sa do obchodov. Peti si kúpil tenisky, opasok a ja som skončila “len“ s károvaným šálom, ktorý som vždy chcela. Mám ho! Plánovala som si však nájsť nejakú blúzku v staroružovej farbe.
Neviem prečo, ale začala sa mi tá farba páčiť. Hľadala som aj niečo v bordovej či žltej farbe, pretože tieto farby sa mi spájajú s Jeseňou, ale nič som nenašla také, čo by mi padlo do oka. Možno nabudúce ak znova “zablúdime“ do Bystrice.
V európe si deti vyrábali všelijaké drobnosti

4 komentáre

  1. Juuj, dobre Vám bolo :) Aj ja by som išla na takýto výlet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahh máš úžasné fotky, můžu se zeptat čím fotíš? Máš tu nového followera :))

    Pokud budeš mít chvilku, stav se na mém blogu, udělalo by mi to strašnou radost :)

    Berry The Blue

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)..fotila som ich obyčajným dmc-fz18 lumix, snáď raz budem fotiť poriadnou zrkadlovkou a fotky budú ešte lepšie :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.