You’re the only thing I want to touch

9. januára 2015

Po týždni učenia som si dala na chvíľu pauzu. Aspoň na chvíľu som si užila sneh. Boli sme s Evkou a malým na prechádzke. Síce sme trochu vymrzli, ale aspoň som prišla na iné myšlienky. Včera som sa vrátila domov po úspešnej skúške. Od piatej rána hore, skúška sa mi skončila okolo 12, ale známka v indexe stála za to. Po príchode domov som sa rovno hodila do postele, pretože som bola taká unavená, že v autobuse mi asi viečka držali pomyslené zápalky, aby sa mi nezavreli. Tento mesiac je náročný, ale dúfam, že všetko dobre dopadne. Treba myslieť pozitívne. Po dopísaní tohto článku sa pôjdem znova pustiť do učenia. Už “len“ 3 skúšky. “Pri živote“ ma v tomto období tiež drží aj pesnička od Ellie Goulding – Love me like you do. Dokonalá hudba, Ellie a čo je najlepšie, jej melódia a slová, mi pripomínajú Petiho a náš vzťah. Mám pocit, že po skoro 2 rokoch sa zmenil. Som dokonale šťastná.
Outfit som poskladala z nových kúskov, ktoré ste mohli vidieť tu. Už ste si mohli zvyknúť, že u mňa nejaké extravagantne outfity nenájdete. Jednoduchá blúzka, ktorá má na rukávoch biele bodky. Ružovú veľmi nenosím, ale tento svetrík ma zaujal v H&M natoľko, že som si ho kúpila na Vianoce. Doplnila som ich úzkymi sivými riflami a hnedými čižmičkami. Môj najobľúbenejší kabátik ste mohli vidieť už vo viacerých outfitoch, napr. tu. Čapicu ste mohli vidieť tu a cez Vianoce mi taktiež “do zásoby“ pribudla táto shopper kabelka. Čo vravíte na môj outfit ?

Photos by Evi
Outfit: blouse - gift / sweater - H&M/ jean - Terranova / coat - otto / shoes – topankovo.sk / gloves - kcero / sunglasses - Gate / cap - H&M / necklace - jej.sk / 


6 komentárov

  1. Pekný outfit, Ja som závyslák na čiapkach a klobúkoch takže čiapka je špicová pre mňa :)

    pls follow me:
    http://maddestfashion.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prvé, čo ma zaujalo, bol náhrdelník, ktorý je úžasný! Ale takisto sa mi veľmi páči kabát či topánky - krásny outfit :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne :)..som rada, že sa páči aj jednoduchosť :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.