A cup of tea

1. februára 2015

Už dávnejšie som hľadala inšpirácie na DIY Projects, pretože na blogu sa do teraz ešte neobjavili. Keď som bola malá, vyrábala som všelijaké náramky z korálikov, kreslila, chodila na tanečnú alebo batikovala tričká so susedami, keď bola ešte taká móda. Zaspomínala som si na to pri výrobe tohto hrnčeka, ktorý som si kúpila ešte pred Vianocami spolu s farbami. Nevedela som však, kedy na to bude čas popri škole a vianočných sviatkoch. Ten čas nastal práve teraz pri troche oddychu. Priznám sa, že hrnček nie je ešte hotový, pretože hľadám nápis na druhú stranu, keby ste mali nejaký tip budem rada ak mi ho napíšete. Hrnček môže poslúžiť ako dekorácia – stojan na štetce, darček alebo hrnček pre Vás k rannej káve či čaju. 
Čo vravíte na moju cicu ? 

ü  Hrnček
ü  Farby na keramiku
ü  Ceruzky
ü  Fóliu
ü  Handričku na utretie

Ako prvé som si vybrané farby vyliala do vrchnáka farby a na fóliu, aby sa mi s nimi lepšie pracovalo.
V ďalšom kroku som sa pustila rovno do maľovania hrnčeka a to tak, že som hrot ceruzky namáčala do farieb, ktoré som si vybrala. Odporúčam si ceruzku pred kreslením poriadne zastrúhať. Ak sa Vám niečo na hrnčeku nepodarí, farby môžete jednoducho zotrieť vreckovkou a pokračovať ďalej.

Pri kreslení mi pomáhal aj náš malý návštevník - môj synovec. Zbožňujem ho.
Tadáá cica je na svete. Po dokreslení som farbu nechala poriadne uschnúť pri krbe. A môže sa začať ráno s novým hrnčekom.

Photos by Evi

4 komentáre

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.