Monthly favourites

7. februára 2015

Ako som písala v článku tu, naplno si užívam chvíle strávené s rodinou a mojim Petim. Ok, mám rada aj dni, keď celý deň som len doma, ale takých dní v poslednej dobe bolo tak veľa, že som potrebovala zmenu. Teraz som skoro stále niekde, s niekým. Dnes sme boli s Petim na prechádzke v dedine, kde sa konala zabíjačka. Priznám sa, že sme si kúpili vynikajúcu kašu a Peti jaternicu avšak bola taká zima, že radšej sme si to nechali zabaliť a zjedli sme ich až doma. Skvelé dni za mnou. Zajtra sa znova balím do Zvolena, pretože v pondelok mi začína letný semester. Držte mi palce.
  Dnešný príspevok bude o menších “novotinách“, ktoré mi pribudli do kozmetickej taštičky. Dostala som ich na Vianoce od Petiho mamky, ale už by som ich nevymenila za nič na svete. Sú dokonalé svojou vôňou a voňavka bola trefa do čierneho. Teta má jednoducho vkus.

Telový peeling používam raz za týždeň a je skvelý. Občas mávam suché miesta na lakťoch, ale po mesiaci používania moja pokožka je jemnejšia. Telový krém používam vždy po osprchovaní. Krásne vonia a na moju suchú pokožku je ako stvorený.

Už dlhšiu dobu som hľadala tú správnu vôňu, pretože akosi na tie správne voňavky nemám šťastie, ale táto je skvelá. Nemám rada ťažké vône a skôr si potrpím na vôni antiperspirantu alebo telového krému, ale túto voňavku by som už nemenila. Akú máte vy svoju obľúbenú ?

3 komentáre

  1. Ja mám rada viacero, haha, ale momentálne najobľúbenejšia je tiež z Avonu (vlastne všetky mávam z Avonu) a volá sa Little Gold Dress ♥ Alebo aj Summer White... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mne sa páči hlavne ten roztomilý obal
    voňavku by som si nekúpila, ale krém a sprcháč určite:)

    www.simplyfoly.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.