Diary - 1st of April

1. apríla 2015

Po týždni opäť doma. Celkom rýchlo to ubehlo. Posun času zvládam celkom dobre až na to, že som do noci hore kvôli bakalárke a prácam do školy. Snáď už o chvíľu budem finišovať. Jednu skúšku už mám za sebou. Musím sa pochváliť, že som dostala A-čkoo. Manažérska informatika mi celkom ide. Kiež by dopadli tak aj ostatné skúšky a štátnice. Dnešný deň od obeda som strávila s mojou sestrou Evi a malým drobcom. Bolo super. Som rada, že som ich znova videla a malý je zase o kúsok väčší. Dokonalý je. Zároveň dnes “oslavujeme“ s Petim 1 rok a 11 mesiacov nášho vzťahu. Som šťastná! 4 týždne sme “prežili“ vkuse spolu bez akýchkoľvek následkov a je nám spolu skvele.
S takýmto obedom ma privítala Evi. No nemala by som chodiť k nej častejšie ? Mňam.
Moja špirála je na konci so silami a už dlhšiu dobu som pokukovala po nejakom novom hrdinovi pre moje riasy. Evi mala kupón z DMky, tak som sa rozhodla odskúšať tento zázrak. Značka Rimmel je moja najobľúbenejšia a preto som neváhala. Oplatilo sa. Akú riasenku používate vy ?
Zmenami počasia dala pleť o sebe vedieť. Dokonca som mala menšie problémy asi “s alergiou“, a preto som bola navštíviť lekáreň ešte u Petiho na východe. Teta mi odporučila krém na telo Excipial na veľmi suchú pleť. Používam ho na celé telo a keď som celý deň bez makeup-u nanesiem si ho ráno na tvár. Je skvelý aj na moju mastnú a teraz momentálne aj suchú pleť. Sudocrem som obkukala od Evky, pretože ho používa pri mojom synovcovi. Na internete som si prečítala veľa pozitívnych recenzii s používaním tohto krému na akné. U mňa funguje na 1*. 

1 komentár

  1. Excipial a Sudocream jsou dva nejlepší krémy co můžou být,na suchou pokožku super! :)
    Ráda bych Tě pozvala i na svoje stránky. Přeji pěkné velikonoční svátky! :)
    S pozdravem
    Nina
    http://newayofashion.blogspot.cz/
    https://www.facebook.com/newayofashion?ref=bookmarks
    https://instagram.com/ninawagnerova/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.