Every day May

21. mája 2015

DSC_0219 
Po úspešne odovzdanej bakalárke sa snažím prinútiť môj mozog sústrediť sa na štátnicové otázky. Nie vždy sa mi však darí nad ním vyhrať. Len sa modlím aby som si to v deň štátnic všetko pamätala. Pri všetkých povinnostiach myslím samozrejme aj na seba. Zvyčajne vtedy keď si večer ľahnem do postele a nemôžem zaspať. Premýšľam čo by som chcela zmeniť, zlepšiť na sebe, aby som sa cítila dobre. V poslednej dobe ma okrem toho ako odštátnicujem trápi moja postava, sebavedomie a to, že neviem si povedať “kašlem na druhých idem si svoje.“ Zistila som aj, že už to nie je ako kedysi bývalo s mojimi skutočnými kamarátmi..že ich spočítam na prstoch jednej ruky. Niekedy sa pýtam či som spravila ja chybu alebo som dospela..alebo ma vysoká škola zmenila. Neviem.Avšak tí najdôležitejší ľudia ostali pri mne a tak to asi má byť a už to nezmením.
Počas týchto dní som trochu zmenila líčenie. Čiernu linku som zatiaľ nechala bokom a uvidím či bez nej vydržím. Musím si na seba chvíľu zvyknúť, pretože čiernu linku som používala od strednej školy. Do kozmetickej taštičky mi pribudla jemná lícenka, ktorú som vôbec nepoužívala. Máte nejaký typ na jemnú a prirodzenú lícenku ?
Ako som spomínala, že nie som spokojná so svojou postavou už od pondelka makám. Dnes som si vytlačila cvičenie s Kaylou. Výsledky na postavách čo som videla na Kaylinom instagrame sú neuveriteľné. Uvidíme čo to so mnou urobí. 
Inšpirovala som sa mojimi obľúbenými youtuberkami. Veľmi sa mi zapáčili jednoduché náhrdelníky. Myslím, že čoskoro do zbierky ich pribudne viac, ale samozrejme ani tých výraznejších sa nevzdám.

Pinterest sa stáva mojou každodennou inšpiráciou. Nový účes, móda alebo dekorácie do izby vždy prvé hľadám na pintereste. Kde hľadáte najčastejšie vy inšpiráciu ?

2 komentáre

  1. Moc pěkný článek a ty cviky dělám taky. Podle aplikace do telefonu 7min workout. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dúfam, že aspoň ty nemáš takú svalovicu z tých cvikov ako ja :D

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.