Croatia again

25. júla 2015

Opäť sa Vám prihováram z horúceho Chorvátska a ešte pár dní aj budem. Takmer máme prvý týždeň dovolenky za sebou. Včera (vo štvrtok) nám aj popršalo. Konečne aspoň trochu lebo v noci sa tu poriadne nevyspíme kvôli veľkým horúčavám. Inak je tu skvele. V utorok som mala narodeniny a tak sme to oslávili večer na pizzi. Objednali sme si samozrejme tú najväčšiu/jumbo a ešte jednu strednú. Reštaurácia bola plná a po hodinovom čakaní sme sa konečne dočkali. Bola vynikajúca. Inak dni trávime väčšinou na pláži. More má ideálnu teplotu, pretože na slnku sa dlho vydržať nedá. Už sme chytili aj “bronz“  takže konečne nie som biela ako riaditeľ vápenky. Ak sa chcete “nadýchnuť“ atmosféry z Chorvátska tak sa môžete pozrieť tu na video. Občas sa len takto posadím do mora a “kochám“ sa okolím, dýcham morský vzduch a užívam si dni. Nie vždy je všetko dokonalé, ale ako sa hovorí, po daždi príde vždy slnko. Ako sa máte vy ? Aj vy niekde dovolenkujete ?
V obchode sme objavili dokonalé keksíky. Vyzerajú presne ako na obale a sú plnené čokoládou. Mňam.
Skoro každé ráno si na raňajky robíme takúto skvelú špecialitu. Mozzarella,olivový olej, bazalka, paradajky a malinový studený drink.
Petiho morské úlovky.
Každé poobedie chodí na pláž zmrzlinárske autíčko a vyhráva takú melódiu, že tá zmrzlina si vás jednoducho k sebe priláka.

2 komentáre

  1. Já teď přes prázdniny pracuji, abych mohla v září dovolenkovat.. Tak si to užij pořádně <3 :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ty si potom uži dovolenku a nech ti to v práci rýchlo ubehne. Ďakujem :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.