Plans

7. júla 2015

Ak ste si všimli tak v poslednej dobe sa snažím pridávať príspevky aspoň každý druhý deň, ale vo štvrtok ma čakajú promócie tak dúfam, že budem mať čas Vám pripraviť príspevok. Viacej info sa dozviete na mojom facebooku tu. Začínam byť zo štvrtka trocha nervózna. Ako vždy. Dúfam, že všetko dobre dopadne. Konečne sa uvidím s Petim. Poviem Vám, že vzťah na diaľku, keď nie je škola, je taký všelijaký, ale snažíme sa prežiť. Veď už skoro o týždeň ideme spolu na dovolenku. Wohoo. Neviem sa dočkať. Bude to Petiho prvá dovolenka pri mori. Chystáte sa aj vy niekam na dovolenku ? Nemôžem za to aj keď je to ešte vyše týždňa, ale neustále pozerám dlhodobú predpoveď počasia či bude pri mori teplo alebo si mám so sebou pribaliť aj nejaký “kožuch“. Som v tomto divná, ale fakt veľmi chcem, aby Petiho prvá dovolenka pri mori bola nezabudnuteľná (v tom dobrom slova zmysle). Snažím sa chytať aj nejaký bronz, ale moja výdrž na balkóne je max 15 min. a dosť. Nevadí, snáď na dovolenke to nejako dobehnem. Tento outfit som si obliekla na prechádzku s Evkou. Keďže je vonku tak horúco, zvolila som shortky, obľúbenú, ľahkú košelu a “ťapky“, ktoré som si kúpila už dávno na dovolenke v Chorvátku. Jemnými doplnkami som doladila môj jednoduchý outfit a išli sme sa prejsť do parku - uspať malého drobca. 
Už dlhšiu dobu by som chcela poznať Váš názor na čínske obchody. Kupujete si, kupovali ste alebo ste zásadne proti týmto obchodom ? Budem rada za Vaše názory, aby som mohla nadviazať na túto tému ďalší príspevok. Keby som sa Vám neozvala, vo štvrtok mi silno držte palce, aby som niekde nezakopla a všetko dobre dopadlo. 

Photos by Evi

Outfit: shirt- Promod  / shorts – Gate / necklace – House / shoes - z Chorvátska / bag - unknown / belt - F&F / sunglasses - Gate

8 komentárov

  1. košeľa má nádhernú letnú farbu :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja by som si vedela tú košeľu predstaviť k plavkám a rovno sa vrhnúť do bazéna <3 jooj

    Dijoun&Klaudi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten bazén by sa mi v tomto horúcom počasí zišiel :D

      Odstrániť
    2. Ten bazén by sa mi v tomto horúcom počasí zišiel :D

      Odstrániť
  3. Moc se mi outfit líbí :) Košile má krásnou barvu, sluší ti. ;) Letos se taky chystáme k moři, po minulém roce v Toskánsku jsme zvolili Sardínii...jsem na to hodně zvědavá. Prý jeden z nejkrásnějších evropských ostrovů <3
    Ohledně čínských/vietnamských obchodů: Od malička k ním chovám lehce odpor, možná jsem proti tomu všemu zbytečně zaujatá...ale mě dostat k vietnamcovi, to je umění! :))
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wau, tak tu dovolenku si poriadne uži, znie to skvelo :)
      Ďakujem ti za názor na tieto obchody :)

      Odstrániť
  4. Wow, narazila som na tvoj blog a fakt sa mi páči. Tá košeľa je nádherná, tú farbu mám veľmi rada. Ohľadom čínskych obchodov, oblečenie si tam nekupujem, väčšinou len nejaké drobnosti. Ale mám kamarátku, ktorá má z číňana topánky za 10E, a vydržali jej tak dlho ako mne značkové, takže podľa mňa sú tam aj kvalitné veci, len je to fakt o náhode na ne naraziť. Pekný deň :)
    http://thekindofmylife.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej ďakujem :) Potešila si ma :) Ďakujem za názor, som rada, že si napísala :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.