Summer beauty products I.

5. júla 2015

Tadáá. Predstavujem Vám ďalšiu časť mojich beauty produktov. Po štátnicovom neúspešnom “boji“ s mojou pleťou som musela niečo zmeniť. Nechápala som ako behom pár dní sa tak môže zhoršiť moja pleť. A tak som začala čítať rôzne recenzie, hľadala som nejaké videá a veľa sa pýtala. Zmenila som hlavne makeup a púder, pretože som mala pocit, že čo najviac škodí mojej pleti sú tieto dva produkty. O týchto dvoch produktoch Vám určite prinesiem príspevok. Potom som videla recenziu na Ružovú vodu, o ktorej básnila jedna vlogerka. Je skvelá na leto a čo viac, mám pocit, že ako ju používam moja pleť konečne vyzerá k svetu. Ďalej som si kúpila očný krém. Konečne. Dlho som hľadala nejaký očný krém a nakoniec som našla v DM-ke od značky Regina. No a na rad prišli aj moje vlasy. Stále som hľadala ten správny šampón pre moje “všelijaké“ vlasy. Po značke Aussie som pokukovala už dlhšiu dobu, ale tá cena ma vždy odradila. ALE, už som sa nemohla na svoje vlasy pozerať. Boli bez objemu, také nijaké a mohla som s nimi robiť čokoľvek nič nepomáhalo. Teraz ako používam tento šampón na každodenné umývanie mám pocit, že moje vlasy “ožili“. Sérum na vlasy, o ktorom som Vám písala v tomto príspevku je dokonalé. Konečne mám tie správne produkty na moje neposlušné vlasy.
Ak si umývate vlasy každý deň ako ja, tento šampón je práve pre Vás. Krásne vonia a mám pocit, že po umytí majú moje vlasy konečne nejaký tvar, objem, sú jemné a svieže. Má gélovú konzistenciu a konečne som našla šampón, ktorý “odmašňuje“ moje vlasy. Plánujem si kúpiť aj kondicionér od značky Aussie – Mega instant, ale najskôr musím spotrebovať ten čo ešte mám z inej rady. Používate nejaký produkt z tejto značky ? 
Neviem prečo som tak dlho čakala na kúpu očného krému. Tento od značky Regina obsahuje mandľový olej, D-panthenol, vitamín E a koenzým Q10. Používam ho ráno a večer. Pokožka okolo očí je jemná, svieža a predsa roky pribúdajú a ja musím mať mastičku skoro na všetko. (ha,ha)
Ružová voda je stvorená na toto ročné obdobie. Moja pleť je po nej svieža a konečne sa dostavili zmeny. Lieči akné, menšie poranenia, hydratuje a dokonca môžete ju použiť ako fixáciu na makeup. Ja ju používam ráno a večer. Je fakt skvelá. Po nanesení chvíľu počkám kým sa vstrebe do pokožky a potom nanesiem na pleť krém. Negatívum jedine pre mňa je, že nevonia nejako “vábne“, ale za tie účinky to stojí. Používate aj vy nejakú Ružovú vodu ?

6 komentárov

  1. Na růžovou vodu jsem slyšela hodně pozitivních ohlasů, tak si ji nejspíš také pořídím :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ta růžová voda mi přijde super, ale nechápu, proč prostě ta voda není růžová, když se to tak jmenuje. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak teraz si ma pobavila lebo aj ja som čakala od toho názvu, že voda bude ružová :D

      Odstrániť
  3. urcite vyskusak aj tieto sampony http://www.vegshop.sk/vlasy/
    vlasy su po nich krajsie, sampony su prirodne a netestovane na zvieratach .. odporucam :)
    www.donnaiveh.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.