Your attitude determines your direction

3. júla 2015

Ako som Vám písala v tomto príspevku, tak “pátranie“ po doplnkoch na promócie bolo neúspešne. Nenašla som to čo som chcela. Avšak som sa poriadne zásobila novou kozmetikou, o ktorej Vám tiež niekedy napíšem. Dni mi rýchlo ubiehajú. Väčšinu dňa trávim s mojou sestrou Evkou a malým Martinkom (synovcom). Je zaujímavé ako každým dňom nám malý rastie pred očami. Vždy sa zabávame na jeho zvukoch a “hatlaninách“ keď niečo rozpráva. Našťastie Evka má so mnou strpenie a pomáha mi s blogom. Fotenie býva všelijaké. Aj tak nakoniec skončíme v parku na skoro tom istom mieste, pretože pred ľuďmi sa hanbím “pózovať“. Možno aj to niekedy bude. Inak konečne som objavila stránku kde môžem pozerať seriály. Wohoo. Teraz momentálne konečne chcem dopozerať Gossip Girl a potom sa uvidí aký nájdem ďalší. Máte nejaké tipy na dobrý seriál? Outfit som vyskladala z pohodlných a opäť jednoduchých kúskov. V kockovanej košeli sa cítim pohodlne. Je voľná s gumičkou na konci. Dúfam, že tieto nohavice čo vidíte na fotke si ešte niekedy oblečiem lebo ako sme fotili a ja som sa oprela o strom, samozrejme “kamoška“ živica zaúradovala a tak sa už od pondelka snažím ju nejako odstrániť z mojich obľúbených nohavíc. Máte nejaký tip ako na to ? Ruksak ste už mohli vidieť tu. Mám ho od Petiho a je lepší ako kabelka. Zmestí sa do neho fakt všetko. Doplnky ste mohli vidieť už vo viacerých príspevkoch. Hodinky som dostala od rodičov k maturite a strieborný náramok od Petiho k Vianociam. Ten nosím skoro stále. Topánky si už toho odžili, ale stále ich mám rada. Žiadne opätky, jednoducho ťapky.

Photos by Evi

Outfit: shirt – New Yorker / jeans – House/ shoes – unknown / bracelet – gift / watch – gift / earrings – Takko / backpack – H&M/ sunglasses - Gate


6 komentárov

  1. kombinácia kockovanej košele a hnedého batôžku je super :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jedna z mojich obľúbených kombinácii :) Som rada, že sa páči :)

      Odstrániť
  2. opravdu krásný outfit :)
    byla bych ráda, kdyby jsi se podívala na můj blog:)
    http://worldbyanett.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milujem košele, a tie béžové nohavice sú naozaj pekné :) Chcela som ti napísať, že sa mi strašne páči aké nosíš rúže, veľmi sa ti hodia, a ja také farby zbožňujem:))
    http://thekindofmylife.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej ďakujem ti ! :) Síce ich mám len pár, ale plánujem si rozšíriť zbierku :)

      Odstrániť
  4. Milujem košele, a tie béžové nohavice sú naozaj pekné :) Chcela som ti napísať, že sa mi strašne páči aké nosíš rúže, veľmi sa ti hodia, a ja také farby zbožňujem:))
    http://thekindofmylife.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.