Cherry & Watermelon

8. augusta 2015

Posledné dni si plánujem zvyšok prázdnin. Síce mi škola začína až koncom septembra, ale ten čas uteká tak rýchlo, že sa ani nenazdám a už sa budem baliť na intrák. Najviac sa teším na maľovanie izby a týždeň strávený s Petim na východe. Máte aj vy nejaké plány na zvyšok prázdnin ? Už dlho tu nebol príspevok o kozmetike a tak dnes nastal ten deň kedy by som Vám chcela predstaviť mojich dvoch obľúbencov. 
Je to krém na ruky a telové mlieko od značky Dermacol, ktoré som si zamilovala. Krém s čerešňovou vôňou je určený na ruky. Bol priložený ako darček k časopisu Cosmopolitan. Skvele hydratuje a zvláčňuje pokožku na rukách. Aj vy ste si ho “ulovili“ v časopise ? 
Kokosový krém na telo som možno na chvíľu, možno už natrvalo vymenila za toto telové mlieko s vôňou vodného melónu. Ako som si kúpila telový peeling s vôňou melónu a k tomu tento krém, skoro stále si musím ovoniavať svoju pokožku, pretože tá vôňa je dokonalá. Prirovnala by som ju k sladkej žuvačke. Je to skvelá náhrada voňaviek, ktoré obmedzujem a nahrádzam skôr krémom alebo antiperspirantom. Máte aj vy nejakých obľúbencov, ktorých by ste už nevymenili ? Budem rada ak mi o nich dáte vedieť.

2 komentáre

  1. Já miluju ten melounový sprchový gel od Dermacolu, ta vůně je totiž naprostá bomba :)

    Petra Bartáková

    OdpovedaťOdstrániť
  2. muí voňať perfektne a osviežujúco v týchto horúčavách :D
    pozývam na giveaway

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.