Diary days I.

20. augusta 2015

Ospravedlňujem sa za svoju nečinnosť. Dnes mám pre Vás malé odškodnenie v podobe fotiek, aby ste vedeli, že som sa nestratila. V pondelok som od 10:35 cestovala až do 19:00 večera. Cestovala som na východ za mojim Petim. Našťastie mi cesta rýchlo ubehla a to som ani, ako som plánovala, nečítala knihu “Papierové mestá“, ktorú som si pribalila do tašky. Jednoducho nič. Len som sa pozerala von oknom, sledovala dedinky, mestá a počúvala vedľa sediaceho východniara ako sa veľmi teší domov. O 18:10 som konečne dorazila do Prešova, kde ma čakal Peti s menším meškaním, pretože samozrejme v Košiciach boli zápchy. Čakala nás ešte hodinová cesta autom k nim, ale to som ani nevnímala, že je ešte nejaká cesta pred nami. 
V utorok sme si dali trochu oddychu od cestovania a boli sme sa prejsť po meste a navštívili sme vojenské múzeum. Popravde ma vojenské múzeá nejako nefascinujú, ale tanky a lietadlá ma zaujali natoľko, že som si ich zvečnila v podobe pár fotiek. Po dobrom obede prišla prechádzka vhod. V meste sme si samozrejme dali zmrzlinu, bola som navštíviť DM-ku a išli sme domov. Peti potreboval ešte povybavovať nejaké veci a tam sme stretli týchto krásnych psíkov, ktorí síce boli plachí, ale po niekoľkých váhaniach sa osmelili. Zbožňujem malé šteniatka.
Streda sa niesla v znamení výletu avšak pred tým som dokončila nepečenú tortu, ktorej recept nájdete tu. Ovocie som pozmenila a namiesto malín som dala banán a tortu dozdobila hroznom. Bola/je vynikajúca, ale musím sa ju ešte naučiť tvarovať a pekne pokryť krémom.
Poobede sme si naplánovali výlet do Košíc. Krásne námestie, milión ľudí, ale stálo to za to. Počasie nám vyšlo napriek nie veľmi priaznivej predpovedi počasia. Tam by sa fotili outfity. Prišla som na to, že outfit dotvára samotné pozadie. Keby som nemala oblečený overal, ktorý ste už videli tak určite by som nahovorila Petiho, aby mi urobil pár fotiek. Nevadí, snáď nabudúce. Také námestie by som si priala mať niekde blízko domova. Fontána "striekajúca" podľa hudby je skvelá. Presne pri nej sme prvý x ochutnali Bubble - tea, ktorý si už nikdy viac nekúpim. Pekne vyzerá, ale vôbec mi nechutí. Ani Peti tomuto “čaju“ neprišiel na chuť. Vám chutí tento čaj s bublinkami ? Akú príchuť máte najradšej ? Ja som mala jahodový s pomarančovými guličkami a Peti ananásový s kiwi guličkami, ale tá chuť bola zvláštna. Zajtra sa chystáme na výlet do Bardejova ak bude pekné počasie, takže určite bude ďalší príspevok z tohto mesta. Ako si užívate vy tieto dni ?

2 komentáre

  1. Super príspevok a krásne fotky! ♥ Musím aj ja toho môjho "Š" nahovoriť na nejaký výlet, haha.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.