Dreams come true

14. augusta 2015

DSC_0952
Smiech, smútok, radosť, nervozita, stres.. Všetky pocity, ktoré prežívame sú z nejakého dôvodu. V mladšom veku som svoje pocity až tak nevnímala ako je tomu teraz. Som premýšľajúci človek a dôležité veci si všetky do jedného pamätám. Peti sa často na mňa jeduje, pretože vie, že mám vždy pravdu keď sa “hádame“ kedy sa stalo to alebo zase ono. Je to výhoda aj nevýhoda. Niekedy sa cítim fakt čudne keď sa mi v hlave premietne skoro presne do bodky to, čo sa stalo pred x týždňami. Veľa premýšľania škodí a vytvoríte chybu, kde pred tým neexistovala. To som sa zatiaľ naučila. Často však premýšľam aj nad tým, čo by som chcela, zmenila, kým chcem byť. Mám 22 a mám pocit, že mi niektoré veci utekajú pomedzi prsty. Je veľa snov, ktoré by som chcela dosiahnuť. Určite aj vy máte nejaké sny alebo premýšľate, čo by sa dalo spraviť pre to, aby ste ten váš vysnívaný cieľ dosiahli. Samozrejme za tú dobu som už veľa vecí dosiahla, ale mám pocit, že je toho stále ešte nejako málo.
Keď som bola malá, veľmi som chcela byť hudobníčkou a tanečníčkou. Chodila som na klavír a 7 rokov som tancovala. Po 4 rokoch ma klavír prestal baviť, ale tanec ma napĺňal. Tešila som sa na tréning, na vystúpenia jednoducho na všetko čo sa spájalo s tancom. Po príchode na strednú školu som rok ešte na tanečnú chodila, ale gympel mi dával zabrať natoľko, že som musela skončiť s tancom. Nestíhala som tréning a dochádzať do mesta, lietať tam a späť. Stále to ľutujem. Ľutujem, že som s ním skončila, pretože to bola aj je moja najväčšia radosť. Aspoň na občasných diskotékach sa môžem vyblázniť, ale aj tak to nie je to čo bolo. Samozrejme, že je veľa tanečných skupín, ale ešte som vo Zvolene nenašla nič také kde by sa mi “rozbúchalo srdce“ a išla za tým. A prednášky, cvičenia sú porozhadzované takže mi to stále nevychádza. Dúfam, že možno raz sa k tomu vrátim.
V prvom ročníku na vysokej škole som si začala (aspoň na krátky čas) svoj sen plniť. Vždy ma zaujímala aj zaujíma kozmetika. Baví ma líčiť seba, kamarátky, sestru či maminu. Naskytla sa mi možnosť naučiť sa líčiť a zoznámiť sa “s beauty svetom“. Avšak tieto plány mi trochu narušilo to, keď som o tom začala hlbšie premýšľať čo všetko potrebujem na to, aby som sa mohla tomu naplno venovať. Zase mi to do môjho harmonogramu nezapadalo a tak som musela nechať aj túto možnosť.
DSC_0921
Až neskôr prišlo na rad blogovanie. To je to, čo ma momentálne napĺňa a baví. Fotenie, písanie príspevkov. Spojila som módu, kozmetiku, písanie a fotenie do blogovania. Dúfam, že čím viac budem písať a venovať sa blogu, tým viac budem lepšia a Vám ako mojim čitateľom budem prispievať články, ktoré Vás budú baviť a radi sa budete vracať na môj blog. Sen o novom foťáku či novom objektíve je splnený. Ďalšie sny sa dúfam budú plniť už čoskoro. Chcem Vám týmto príspevkom povedať, aby ste sa nebáli kráčať za svojím snom, aby ste sa nebáli ukázať kto ste a čo vo Vás je. Život je príliš krátky na to, aby sme šancu, ktorá sa naskytne nechali utiecť pomedzi prsty. Choďte si za svojim snom a splňte si ho.

4 komentáre

  1. Krásně napsaný článek! :) Přeju ti, aby tě blog bavil i dál :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Aj tebe nech sa darí v plnení svojich snov :)

      Odstrániť
  2. Viem ako sa cítiš, tiež som pre školu skončila s tancom, no rada by som sa k tomu vrátila. Tak verme, že sa nám to podarí ;) Tá taška je skvelá :)
    Simimaus

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Držím ti palce nech sa ti to podarí !! :) Ďakujem :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.