Enjoy the little things in life

30. augusta 2015

    V piatok, po dvoch týždňoch a 6-hodinovej ceste som úspešne dorazila domov. Vždy sa mi ťažko odchádza od Petiho, pretože mi bolo u neho fakt skvele. Výlety, oddych a to, že sme boli konečne spolu. Už v pondelok som mala ísť domov, ale na nedeľnej grilovačke sme sa dohodli, že ešte na pár dní ostanem. Vymenili sme však “základňu“ a neboli sme u Petiho doma, ale (nazvali sme si to) “na chate“. Odstrihnutá od internetu som Vám nemohla pravidelne prispievať, ale tých pár dní neľutujem, pretože mi bolo skvele. Za ten čas strávený zase niekde inde som si veľa vecí uvedomila. Vlastne už pri ceste do Prešova počas 20min. prestávky autobusu. Ľudia sa medzi sebou nebavili, ale prvé čo spravili bolo hľadanie signálu a snažili sa čo najrýchlejšie pripojiť k nejakej wifi. Bolo to zaujímavé sledovať, keď sa hnevali, že majú slabý signál. Samozrejme aj ja som spadala do tej skupinky, avšak tých 5 dní bez internetu mi prišlo vhod a užívala som si veci okolo. Nezaujímalo ma kto, kde, s kým a ako. Zaujímavé bolo, že som odrazu mala toľko veľa času. Venovala som sa aj “mojej obľúbenej činnosti“ a o veľa veciach som premýšľala. Toľkým nepodstatným veciam som niekedy dávala prednosť a nevšímala som si malé a často tie najdôležitejšie veci, že to chcem zmeniť.
Každý deň za mnou chodili malý havovia a toto je jeden z nich, ktorý bol z nich najkrajší. Najradšej by som si ho zobrala domov. Pokým Peti si majstroval vo svojej garáži, ja som sa s nimi hrala. No nie je krásny ? Aj s Petim bol kamoš.
Predsavzatie o tom, že sa naučím variť aspoň základné jedlá som začala plniť. Niekedy to boli jednoduché cestoviny s dresingom a zelenino-syrovým šalátom, inokedy zase iné dobroty. Bavilo ma to. Hlavne vtedy som z toho mala radosť keď Petimu chutilo a pochválil mi moju prvú uvarenú cesnakovú polievku. V utorok sme si vymenili "varešku" a upiekol mi špecialitu – údené kurča, ktoré udil 2 hodiny v udiarni. Bolo skvelé.
Počas oddychu ma prišiel navštíviť aj kocúr Muro.
Konečne som si našla čas aj na čítanie. Popravde zo začiatku ma táto kniha veľmi nebavila a už som čítanie chcela nechať tak, ale ako som sa dostávala do deja nemohla som sa od nej odtrhnúť. Čítali ste ju ?
Tieto Neo keksíky som si počas tých dní zamilovala. 
Vo štvrtok večer (posledný deň) sme ukončili skvelou grilovačkou. Varená kukurica k tomu bola “čerešnička na torte“. Zbožňujem varenú kukuricu. 


6 komentárov

  1. Je taký krááááásny :)
    xx

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten psík je kráásny ♥ :) a ostatné fotky mňam !! :)
    MY BLOG : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kukuricová fotka je veľmi chutná. :-) Aj ja som začala svoje varenie cestovinami. :-)
    Dnes končí moja letná súťaž, pozývam. Hrá sa o zaujímavé ceny!

    Katharine-fashionisbeautiful
    Súťaž so Zonerom

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.