Painting

12. augusta 2015

Dnes mám pre Vás taký menší príspevok, pretože od pondelka je moja detská izba ako po bombe. Avšak konečne je už vymaľovaná. Zmeny, ktoré som chcela sa neuskutočnili, ale čo už. Snáď niekedy nabudúce a keď nie tak už vo svojom si to bude dirigovať ako chcem ja. Aby toho nebolo málo, prišiel problém s farbou. S maminou sme vybrali lososvý odtieň. Tablička na vzorkovníku bola pekná, jemná a hodila sa k mrkvovému odtieňu sedačky v izbe, no s príchodom domov a po prvom nátere sme sa s maminou pozreli na seba, že toto asi dobrá farba nebude. Záchranárku nám robila Evka (sestra), ktorá bola so mnou vybrať novú farbu. Už som nemala chuť nič vymýšľať ani experimentovať a tak sme vybrali tú, ktorú som aj v detskej mala len o odtieň tmavšiu. Na oživenie si možno kúpim nejaké nové doplnky, keď som si už nemohla presťahovať nábytok ako som chcela. 
Po sklamaní z lososovej farby a na zlepšenie nálady sme si s maminou objednali skvelú pizzu. Keď sa však pozerám na ten neporiadok okolo seba som rada, že aspoň to maľovanie máme za sebou. Zajtra ma čaká veľké upratovanie. Dúfam, že to všetko stihnem. Ako trávite vy tieto dni ?

2 komentáre

  1. Podobnou zkušenost mám s malováním i já, a proto jsem se rozhodla, že budu mít allwhite room, včetně nábytku a oživím to doplňky. Těším se, až nafotíš pokoj v akci :)
    CHIC Adriana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som rozmýšľala nad bielou, ale po neúspechu z lososvej farby som to nechala tak a dala som farbu aká bola pred maľovaním. :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.