Garnier & Makeup Revolution London

18. septembra 2015

Popri vybavovačkách som v stredu zamierila samozrejme aj do DM-ky. Mala som ešte čas na autobus tak som sa popozerala po všelijakých novinkách, lakoch na nechty a očných tieňoch. Avšak to vyhrala len táto Micerálna voda od Garnier. Ďalším úlovkom je krásna Flawless paletka od Makeup Revolution London. Už dlho som pokukovala po paletkách od tejto značky, ale nebola som si istá ich pigmentáciou. Nakoniec som sa k tomu nejako dokopala a tadáá dnes (vo štvrtok) mi ju kuriér priniesol aj so štetcom na očné tiene. Veľmi sa z nej teším.
Už dlhšie som hľadala alternatívu “B“ a náhradu za micerálnu vodu od značky Bioderma. Nemôžem povedať, že s Biodermou som nespokojná, presne pravý opak, ale snažila som sa nájsť lacnejšiu alternatívu micerálky a zároveň som chcela, aby plnila takú starostlivosť, ktorú moja citlivá – problematická pleť potrebuje. Recenzie, ktoré som čítala na túto micerálku  od Garnier nesklamali. Krásne odlíči pleť, oči, moja tvár nie je po nej červená a po jej aplikácii necítim pnutie pleti. Naopak. Pleť je svieža. Stačí málo a pleť je kvalitne a rýchlo odlíčená. Vôbec som nezaznamenala nejaký rozdiel medzi micerálkou Bioderma a Garnier. Podľa môjho názoru sú takmer rovnaké. Rozdiel je samozrejme v cene. Používate aj vy nejakú micerálku ? Skúsili ste aj vy niekedy túto od Garnier ?
Čo ma však dnes najviac potešilo, bola táto krásna paletka Flawless od Makeup Revolution London. Už sa teším, kedy sa s ňou nalíčim. Krásne odtiene, skvelá pigmentácia za skvelú  cenu. Na bežné líčenie používam zemité očne tiene, ale v jesenných dňoch určite vyskúšam aj bordový odtieň. V elegantnom, čiernom obale sa nachádza 32 očných tieňov ako kombinácia matných a metalických odtieňov bez aplikátora. Každý z odtieňov je krásne pigmentovaný. Momentálne pokukujem po všelijakých videách alebo obrázkoch na inšpiráciu líčenia s touto paletkou. Určite vám dám ešte o nej vedieť, pretože som ju ešte nemala možnosť vyskúšať. Máte aj vy nejakú obľúbenú paletku ? Budem rada za vaše tipy.
Na očné tiene som si kúpila obyčajný štetec, ktorý dúfam bude vhodný pri aplikácii týchto tieňov. 

14 komentárov

  1. Micelárnu vodu mám a som s ňou veľmi spokojná ! :) krásne fotky a super článok :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Micelárku Garnier mám nejradši ze všech drogérkových :) Paletka je krásná :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na micelárku Garnier čtu v poslední době samou chválu! Opravdu asi budu muset vyzkoušet, oproti mé od Biodermy by to alespoň byla levnější alternativa :)
    The Colorful Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som hľadala lacnejšiu variantu a oplatilo sa. Vyskúšaj Garnier, rozdiel oproti Bioderme vôbec nezbadáš. :)

      Odstrániť
  4. Krásny post!:) Tá paletka je prekrásna ♥

    Krásny deň!
    XOXO

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tu micelárku vlastním taky a jsem s ní velmi spokojená! :)

    http://styleinphotos.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já jsem Garnier zkoušela jen jednou a vůbec mi nesedla. Mám strašně citlivé okolí očí. Takže zatím zůstávám u Biodermy. :) Ta paletka vypadá skvěle! Závidím! :)
    KattyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ma mrzí. :( Ja na ňu nedám dopustiť. Paletka je krásna :)

      Odstrániť
  7. Tá paletka vyzerá krásne! :o ♥
    Art Blog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.