My Room

28. septembra 2015

Začal sa ďalší týždeň. Dnešok mi išiel tak pomaličky napriek tomu, že som bola len od pol 12 do 15:00 v škole. Vstávanie sa už zlepšuje, ale stále to nie je ono. Musím niečo vymyslieť, aby to išlo nejako ľahšie. Aj v izbe sa mi to pomaličky plní všelijakými “dekoráciami“. Kúpila som si po 3 rokoch bývania na intráku konečne kvet. Dúfam, že sa mu bude dariť. Farbu som zladila k jednej so stien, keďže každá stena v izbe je inej farby (oranžová, fialová a jemná zelená). Musel ju predo mnou maľovať nejaký Picasso. Nevadí. Aj tak sa mi tu býva zatiaľ celkom dobre. Hneď ako som prišla v nedeľu na intrák som si zavesila korkovú tabuľu, v meste vytlačila obrázky, citáty a do večera som lepila o sto – šesť. 
Sviečky v mojej izbe nesmú chýbať. To Peti ma naučil takýto “rituál“. Vždy, keď mám po škole a prídem na izbu, tak hneď zapaľujem sviečky. Momentálne je to vôňa jahodová, ale občas tam “namixujem“ aj vanilku. Aj vy ste taký "sviečkoman" ?
Nad posteľou mi samozrejme nesmú chýbať opäť fotky. Keď som v obchode zbadala tieto štipce, museli byť moje. No nie sú krásne ?

8 komentárov

  1. Tie ozdoby sú naozaj pekné..inak, chodíš na vysokú? :)
    Art Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Very nice :)
    Have a good day :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten kelímek na štětce je dokonalej :)

    www.the-michelles-blog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekná izbička :-) Keď som ja chodila na výšku všade som mala bordel !!! :-D Miška
    www.imperfect-woman.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ten je niekedy, ale snažím sa zatiaľ upratovať :D

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.