Ryor - Aknestop

10. septembra 2015

Ospravedlňujem sa za menšiu nečinnosť, ale so zmenou počasia sa samozrejme dostavila chrípka. Od pondelka sa toho neviem nejako zbaviť, ale je to lepšie. So zmenou počasia som sa rozhodla vyskúšať niečo iné ako biodermu. Moja pleť je citlivá na zmeny počasia a jej stav sa v posledných dňoch zhoršil. O značne Ryor som toho už čo to prečítala, ale nebola som si istá či by bola vhodná pre moju pleť. Rozhodla som sa však zariskovať a kúpila som si tonikum, masku a krém Aknestop. Zmena sa dostavila celkom rýchlo. Mám pocit, že po už skoro týždni používania sa moja pleť zmenila. Tonikum skvele sťahuje póry, krém sa perfektne strebáva a zlupovacia maska je skvelá. Uvidím ako to bude pokračovať ďalej a či to nie je len zase nejaká jednorazovka, ale zatiaľ to vyzerá celkom sľubne. Máte nejaké skúsenosti s touto značkou ? Používate aj vy od nej nejaké produkty ? 
Bylinné tonikum na problematickú pleť používam ráno a večer. Tonikum obsahuje  extrakty zo šalvie, jalovca a tee tree oil, ktoré majú protizápalové účinky. Jeho vôňa nie je príliš "vábna", čo je na jednej strane plus, pretože fakt sú to bylinky a prevažuje aróma z tee tree oil-u. Skvele sťahuje póry a trochu vysušuje akné. Nepocítila som však počas jeho používania pnutie pleti ani som nezaznamenala suché miesta či šupinky napriek obsahu tee tree oil-u. Zatiaľ na tento produkt mám len samé pozitíva. Aké tonikum na pleť používate vy ?
Hlboko čistiaca gélová maska obsahuje extrakt z aloe vera, prasličky a z obilných klíčkov. Akurát dnes som ju vyskúšala prvý x a znova môžem na ňu povedať len samé pozitíva. Má gélovú konzistenciu, na pleť sa aplikuje 1-2x týždenne, ale ja ju plánujem pre začiatok používať len 1x týždenne a uvidím aké budú reakcie. Na pleť ju nanášam v tenkej vrstve a po 20 min. sa mi pekne dala “odlúpiť“ z pokožky. Po aplikácii moja pleť bola svieža, bez akéhokoľvek lesku a hebká. Fakt taký pocit som už dávno necítila. Plusom je, že krásne vonia.
Krém s fytosfingosinom na problematickú pleť má antimikrobiálne a protizápalové účinky. Má ľahkú konzistenciu a rýchlo sa vstrebe do pleti. Po ani nie 2 min. môžete naniesť na pleť makeup. Jeho vôňa je podľa mňa úžasná, typická krémová a používam ho ráno a večer na vyčistenú pleť. V balení boli aj takéto skvelé nálepky, ktoré som si nalepila na vrchnák krému. Produkty od značky Ryor - Aknestop nie sú až tak cenovo náročné, ale napriek tomu majú skvelé výsledky. Dúfam, že medzi tie šťastné budem patriť aj ja.

12 komentárov

  1. Krásný článek, miluji levanduli, musí to nádherně vonět :)

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článok :) So značkou skúsenosti nemám, ale vyzerá veľmi sľubne a tiež mám teraz trochu problémy s pleťou, tak nad ňou budem rozmýšľať :) Potom napíš, či to nie je jednorázovka ;D
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mně se v posledních dnech pleť taky hrozně zhoršila. Hlavně bojuju se suchými místy a dělá se mi všemožně po obličeji ekzém. Jsem z toho nešťastná. Říkala jsem si, že zkusím přejít na jiné kosmetické výrobky. Teď používám Biodermu na odlíčení a Vichy na čištění a hydrataci. Jsem ráda, že jsem narazila na tvůj článek. Tyhle výrobky mě dost zaujaly a jdu je omrknout. Děkuji. :)
    KattyLifeod líčení

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne ťa chápem, pretože aj ja teraz bojujem s mojou pleťou. Dlho som používala biodermu a mám pocit, že pleť je stále rovnaká a už to nemá taký efekt ako na začiatku. Omrkni a uvidíš. Držím palce nech nájdeš tie správne produkty :)

      Odstrániť
  4. Ryor je boží! Vychvalovala jsem ho i u sebe na blogu, kde jsem psala recenzi na Aknestop roll-on. Nejšikovnější věcička <3
    Srdečně zvu tebe i všechny tvé fanoušky na mojí první malou Giveaway o rtěnku Maybelline Color Drama ve výrazném, podzimním odstínu :)
    I am clarella ...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tip, určite si tvoju recenziu prečítam :)

      Odstrániť
  5. Ja mám momentálne od Ryoru toto sérum a masku a som veľmi spokojná:) Majú naozaj dobré produkty.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sérum by som rada tiež vyskúšala na deň a tento krém používala len večer. Maska je skvelá :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.