You always have a choice

3. septembra 2015

DSC_1081
Utorková prechádzka prišla vhod hoci som von ísť neplánovala. Posledné dni som sa nejako necítila vo svojej koži. Avšak konečne som si vyvetrala hlavu a utriedila myšlienky. V poslednej dobe polemizujem o šťastí, že život je krátky na to, aby som sa trápila. Prišla som aj na to, že si ho málo užívam a zo svojej "ulity" vychádzam len keď som s Petim alebo keď som vo Zvolene a začne škola. Som asi po mamine. Aj tá by stále len niekde cestovala a nesedela doma. Už som aj rozmýšľala čo by som mohla urobiť preto, aby to bolo lepšie a aby to v mojom živote nejako ožilo. Možno prvý impulz bude, keď pôjdem budúci týždeň na zápis do Zvolena a nejako sa to rozbehne. Dali ste si aj vy nejaké predsavzatia do nového školského roka ? Ja si ich dávam vždy, pretože mojou tvrdohlavosťou by som sa nikam nepohla.
DSC_1075
Aj vy sa často za niečo skrývate ?Mojou slabinou sú výhovorky a často argumenty, kedy hlava poslúcha a vnútro vraví niečo iné. Chcem to zmeniť. Snáď príde nejaká zmena a ja budem konečne zase spokojná. Počas leta som začala pochybovať o štúdiu vo Zvolene, o ekonomike a o samej sebe. Ani neviem aká "vlna" a z kadiaľ prišla. ALE našla som motiváciu ísť ďalej, a preto dúfam, že ďalším pozitívnym impulzom bude práve tento mesiac september. Aj vy mávate často výkyv a pochybujete o sebe ? Niekedy je fakt chybou samotné premýšľanie, pretože vytvoríte problém, kde pred tým neexistoval.
DSC_0631
Neporovnávajte sa s druhými, pretože každý človek je iný a výnimočný. Užívajte si každú chvíľku. Ako som spomínala vo viacerých článkoch, kedysi som mala veľa skutočných kamarátov, ale s príchodom na vysokú školu sa to zmenilo. Stále som hľadala chyby v sebe, ale už som s tým prestala. Možno to tak má byť a mám okolo seba presne tých ľudí, ktorých potrebujem a má to tak byť. Je potrebné najskôr spoznať poriadne samých seba, aby ste vedeli čo potrebujete. Hovorí sa, že ženy nevedia čo chcú, ale ja už viem. Posledný mesiac prázdnin mi dal toľko zážitkov, motiváciu a ukázal smer, ktorým chcem kráčať. KONEČNE! Keď začnete veriť v samých seba, začnú sa diať veci, ktoré Vás urobia šťastným, lepším človekom a privejú Vám nový vietor do plachiet. Stačí si vybrať presne ten, ktorý potrebujete.

4 komentáre

  1. Super článek. Každý člověk někdy pochybuje, to je normální. Snad bude září tvým měsícem. :)

    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. naozaj krásny článok! tiež si stále hovorím, že by sme sa nemali s druhými porovnávať, presne si to napísala :)
    btw. páči sa mi strašne posledná fotka
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.