You don´t need a fan club to achieve your goals

13. septembra 2015

Ach, tá choroba ma ničí. Už som si myslela, že je to ok, ale zase sa mi to všetko vrátilo. Čajíkovanie ma už prestáva baviť. Dúfam, že do budúceho týždňa vyzdraviem, pretože mám posledný týždeň prázdnin a všetky plány/povinnosti by som chcela  stihnúť do nedele. Jedným z bodov je už čo najskôr nafotiť nejaký jesenný outfit, aby to tu trochu ožilo. S Evkou so sestrou sme sa už dohodli na termíne tak držte palce, aby to vyšlo. Dnes ako som mala chvíľu pauzu som zase rozmýšľala. V tomto príspevku som Vám písala o mojej momentálnej nálade a pocitoch, ktoré vo mne prebiehajú. Je ťažké nájsť v živote to práve šťastie. Šťastie, po ktorom máte pocit, že lietate, v bruchu motýle, úsmev na perách, všetko je presne také ako chcete a máte chuť žiť na 110%. Po prečítaní viacerých článkov som prišla na to, že aj keď nie ste dokonale šťastný, tak to šťastie si môžete “vytvoriť“. Je to len na človeku aký rebríček/priority si v živote vytvorí, čo bude preferovať, akými ľuďmi sa obklopí a či dá prednosť negatívnym veciam pred tými pozitívnymi. Momentálne som sa rozhodla, že dám šancu pozitívnym veciam, úsmevu, prestanem sa uzatvárať do seba a obklopovať sa negatívnymi myšlienkami, ktoré to všetko zhoršujú. Snáď to prinesie časom nejaké “ovocie“. Čo poviete ?
Nedávno sme s Petim navštívili Baumax, pretože tie “veľké“ reklamy - rušia predajne a veľké zľavy nás pohltili natoľko, že sme sa tam rozhodli ísť pozrieť. Peti zamieril k rôznym skrutkovačom no viete ako chalan a ja som sa išla poobzerať po rôznych dekoráciách. Úprimne ma to sklamalo, pretože tie ceny a tovar ma vôbec neohúrili. Kúpila som si až tohto “strašiaka“, aby mi vždy pripomenul úsmev, ktorý by mohol byť častejšie na mojej tvári.
So žltou farbou sa u mňa roztrhlo vrece a jasne vidno, že sa teším na jeseň. Tento šál som si kúpila v h&m. Je presne taký, aký som dlho hľadala. Už sa teším kedy sa do neho zabalím. Určite ho uvidíte vo viacerých outfitoch.
Po Baumaxe som presvedčila Petiho na obchody. Stále si hovorím, že už s ním nakupovať nikdy nepôjdem, pretože ho to vôbec nebaví, ale pri ňom som určite prekonala rekord v nakupovaní a neutrácam tak veľa. Vždy si pozriem na internete, aký majú tovar, čo sa mi páči a idem len za tým. Len tak viem presvedčiť Petiho, aby so mnou čo i len na chvíľu vošiel aspoň do jedného obchodu. Prezeranie, prehrabovanie či dlhé skúšanie oblečenia s ním nehrozia, ale aj tak som rada, že ho mám. Takto presne to bolo aj s týmito nohavicami, ktoré som našla v Reserved. Už dlho som hľadala takýto strih, dĺžku a farbu. Určite ich uvidíte v outfite, nosila by som ich stále.
Evka vie ako mi spraviť radosť. Dostala som od nej tieto krásne doplnky spolu ešte s 3 srdiečkami, ktoré ladia k týmto ramienkam. No nie sú krásne ?
Znova som objavila svoje “kreatívne“ ja. Ako malá som vyrábala z korálikov náramky a náušnice. Na internete nájdete všelijaké inšpirácie alebo obchody, kde si môžete objednať tieto drobnosti od výmyslu sveta. Plánujem si dokúpiť ešte nejaké drobnosti na nový náramok. Ak bude vyzerať k svetu určite Vám ukážem výsledok na mojej fb stránke. Budem rada, keď Vás tam bude viac.
Tento krásny náramok som dostala od Petiho mamky. Presne ma vystihuje. Milujem kvety a perly. Doniesla mi ho z Talianska a nosím ho stále

8 komentárov

  1. Ten hrníček je uplně překrásný, takový bych potřebovala! :)
    Srdečně zvu tebe i všechny tvé fanoušky na giveaway o rtěnku Maybelline Color Drama ve výrazném podzimním odstínu :)
    I am clarella ...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten šál vyzerá naozaj krásne, milujem tie farby aj vzor :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten šál je krásny, aj ja po takom túžim! A ramienka sú naozaj rozkošné♥ Veľmi ma potešilo keď som si prečítala že si sa rozhodla byť viac pozitívna..aj ja by som to mala zmeniť. Pekný príspevok, pozitívny♥ Rýchlo sa uzdrav!
    Art Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ! :) Pozitívnym myslením dokáže človek veľa :)

      Odstrániť
    2. Ďakujem ! :) Pozitívnym myslením dokáže človek veľa :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.