Kallos Cosmetics/Hair care products

4. novembra 2015

Už dlhšiu dobu bojujem s vypadávaním vlasov či so stratou objemu. Jediným zatiaľ záchrancom bol šampón od značky Aussie. Chcela som však vyskúšať niečo nové. Kamarátka mi odporučila šampón a masku od značky Kallos. Voňajú dokonalo a pre mňa ako študentku sú cenovo dostupnejšie ako šampóny od značky Aussie. Počuli ste o značke Kallos ? Viac produktov môžete nájsť tu. Ja som sa s ňou stretla prvýkrát a som s ňou zatiaľ nadmieru spokojná.
Najviac som spokojná s maskou Kallos COLOR na farbené vlasy. Má krásnu vôňu, ktorá mi pripomína žuvačky huba-buba. Vyživuje a napomáha k udržiavaniu farby. Má tuhú konzistenciu a do vlasov sa ľahko nanáša. Používam ju 1 až 2x za týždeň. Po nanesení sú vlasy lesklé a svieže. Akú masku na vlasy používate vy ?
Kallos kjmn Colour šampón ma síce až tak “neoslovil“ svojou vôňou, ale napriek tomu dodáva mojím vlasom lesk a objem. Dávkovanie je pomocou “pumpičky“, ktorú ja osobne preferujem pred obyčajnými vrchnákmi. Napriek tomu, že som s produktmi spokojná mi stále padajú vlasy. Neviem čím to je. Ak máte nejakú radu na vypadávanie vlasov budem rada keď mi poradíte, pretože v tomto som už zúfala.

6 komentárov

  1. Na vlasy vždy používam nejakú masku alebo kondicionéry, pretože hlavne takto v chladných dňoch mi dosť trpia a bolo to na nich vidno. Túto značku som ešte nevidela, ale vyzerá fakt zaujímavo, takže určite nad nejakým produktom porozmýšľam :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Produkt vypadá vážně dobře, já mám vlasy hodně suché, takže možná vyzkouším :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Balení vypadá opravdu luxusně. S vypadáváním vlasů mám taky šílenej problém, ale začala jse jíst zinkové vitamíny a musím zaklepat, ale o polovinu snad lepší!

    katty-in-the-world.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na vypadávanie vlasov som tiež začala jesť Zinkosel, ale zatiaľ neviem či pomáhajú. :-D tieto produkty od kallos sú super, jedine v čom je problém, že obsahujú strašne veľa silikonov, ktorým sa momentálne snažím vyhýbať, keďže vlasy chcem vyživovať a prebudiť, aby rástli a neboli tak zničené. Čo kvôli silikonom sa moc nedá, kedže vytvoria na vlase taký obal a potom sa k vlasu nedostanú potrebné živiny... a niekedy trvá až rok, dva, kým sa z vlasov vymijú, pretože niektoré sú dokonca nerozpustné vo vode a dajú sa odstrániť len nejakými šamponmi alebo produktami z lekárne.. takže odteraz sa im radšej budem vyhýbať, aspoň čo sa vlasov týka. Oni síce tie vlasy vyzerajú krajšie, vyhladenejšie, jemnejšie, ja som toto všetko tiež zbadala už po prvom použití (používala som od kallos keratin celý rok) ... ale časom sa to trochu zmenilo. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.