Lipsticks

28. novembra 2015

Dni plynú veľmi rýchlo. Starostí ako aj povinností pribúda a až teraz som sa dostala k blogu. Tento týždeň sa mi veľmi nedarilo, a preto som nechcela svoje negatívne myšlienky “vkladať“ do príspevkov. Dúfam, že už dni budú viac pozitívne a konečne sa začne dariť. Rada nosím rúže. No hlavne počas chladných období ako je jeseň či zima. Od minulého roka, čo som podľahla čaru rúžov, mi do zbierky pribudli ďalšie, ktoré som si tak obľúbila, že sa chcem s vami o ne podeliť a trochu vás inšpirovať.  
Počas chladných dní vyhráva samozrejme bordový, ružový, nude či jemný červený odtieň rúžov. Každé ráno sa rozhodujem medzi týmito mojimi obľúbencami. Máte aj vy svojich obľúbencov medzi rúžmi ? Ak ešte váhate, alebo hľadáte ten pravý odtieň pre vás, možno vám pomôže práve tento príspevok. Poďte sa inšpirovať.
Catrice Ultimate Stay 070 patrí medzi moje najnovšie úlovky. Je dokonalý. Myslím, že sa bude hodiť každej z vás. Pery nevysúša, dlho vydrží a je skvele pigmentovaný. Do školy ho síce nenosím, pretože je dosť výrazný, ale keď idem von je mojím parťákom.
Rúž Rimmel 180 Vintage pink nosím najmä do školy. Nemám rada odtiene ružovej – myslím tie barbinovské odtiene, ale tento krásny odtieň ružovej som si tak obľúbila, že by som ho nosila stále. Dokonca aj môjmu priateľovi sa páči. Je jemný, pery nevysušuje, avšak jeho nevýhodou je, že nevydrží na perách veľmi dlho. 
Rimmel 330 Sloane´s plum som si kúpila síce v lete, ale najviac ho využívam práve teraz. Nenosím síce taký výrazný odtieň, ale k jednoduchému líčeniu je skvelý. Nosíte aj vy takéto tmavé rúže ?
Medzi mojimi obľúbencami nesmie chýbať rúž od Essence 15 Oh so matt! Tento rúž som si kúpila ako prvý, pretože som sa bála výrazných odtieňov. Nosím ho do školy. Nevydrží dlho a nie je ani dobre pigmentovaný. Beriem ho skôr ako farebný “balzam“. Keď nemám ráno čas alebo náladu na výraznejší rúž, dám si tento nude odtieň a ide sa. 
Posledným obľúbencom je jemný červený rúž Gabriella Salvete 05 Carezza Scarlatta. Nosím ho hlavne k bielej košeli alebo k zemitým odtieňom oblečenia kde najviac vynikne. Síce nevydrží dlho, ale na fotkách vyzerá skvele.

9 komentárov

  1. Paradoxne Ti ten nude na perách sedí najviac :) ak chceš príjemný rúž za minimum peňazí, ja odporúčam miss sporty. Podľa mňa ich kvalita výrazne prevyšuje ich cenu. Z takých drahších sú super rúže od NYX, v obchode ich asi nekúpiš ale na nete ke v ponuke pomerne slušná paleta odtieňov.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tip Mati :) Určite sa na tie rúže pozriem :)

      Odstrániť
  2. Catrice Ultimate Stay 070 se mi hodně líbí, po rtěnce kouknu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milujem rúže a tvoj článok je skvelý <3
    Pozývam ťa na našu vianočnú giveaway Fashion Lovers

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadají nádherně :) já s rtěnkami od essencem ám bohužel špatnou zkušenost.. nedrží mi a přijde mi, že mi rty vysušují... ale barvičky mají krásné :)

    Lovies 47
    Vánoční giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten od Rimmelu sa mi vemi pači ešte nemam ani jeden, a od essence mam ale tmavší a som sním najviac spokoná najlepší rúž aky kedy bol to je môj názor:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.