December favourites - Rimmel & Ziaja

25. decembra 2015

Ako sviatkujete ? Včerajšok ubehol veľmi rýchlo a nejako som si poriadne ani neuvedomila, že to už boli fakt Vianoce. Keby nám nesvietil v obývačke stromček a neboli v televízii rozprávky možno by som ani nevedela, že sú nejaké sviatky. Škoda toho snehu, ale čo už. Mala by som sa asi tešiť z toho oddychu, z tej atmosféry, ale tento rok ma to nejako nechytá napriek tomu, že som rada, že sme boli celá rodina pokope a dostala som pekné darčeky. Neviem. Dúfam, že vy máte lepšiu náladu a užívate si tieto sviatky naplno.
V tomto príspevku by som vám chcela ukázať mojich dvoch obľúbencov za mesiac december. O značke Ziaja budete u mňa určite ešte počuť a do odtieňu laku od značky Rimmel som sa zamilovala.
Lak Rimmel  128 Mistify me mi padol do oka, keď som obkukávala nejaký nude lak do mojej zbierky. Samozrejme, že sa mi páčia výrazné laky, ale momentálne dávam prednosť jednoduchosti a to sú pre mňa nude odtiene. Aké odtiene lakov na nechty momentálne obľubujete vy ? Dávate prednosť jednoduchosti alebo výrazným farbám ?
Počas chladných dní sú moje ruky veľmi suché a občas mi popraskáva koža medzi prstami. Niekedy aj 4-5x za deň si musím ruky krémovať. Tento boj mi pomáha zvládať skvelý krém na ruky od značky Ziaja. Obsahuje kakaové maslo a olej Canola. Regeneruje pokožku a taktiež posilňuje nechty. Má krásnu vôňu kakaa a z tejto rady mám aj šampón na vlasy ako aj sprchový gél. Tá vôňa je dokonalá. Vyskúšali ste už nejaký produkt od značky Ziaja ? Ak áno aký ? Ste s ním spokojné ?

8 komentárov

  1. Moc hezké fotky :) lak má krásný odstín, mám z této řady jiný odstín a je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezké fotečky! Ten lak vypadá krásně! Já jsem takovou barvičku také sháněla, protože jsem ho viděla na rukou kamarádky. Sehnala jsem nakonec od She. Je to krásná barvička na zimu :) A to kakaové mléko od Ziaji voní krásně!
    Meet My Lovely World
    Giveaway ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pekna barva laku;)

    PS: Zvu te na svoji giveaway a budu rada kdyz se pripojis:) Bridge of Memories

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Lak má nádhernú farbu. Určite sa na neho pozriem ♥

    Zároveň by som ťa chcela srdečne pozvať ku mne na GIVEAWAY v ktorej si môžeš zasúťažiť aj o voňavé produkty značky Yves Rochcer ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.