Before bedtime

31. januára 2016

Dni ako sú tieto, keď oddychujem po skúškovom, mám niekedy problém zaspať. Neviem ako to máte vy, ale zvyčajne večer dostanem takú energiu akoby som vypila min. 10 káv, ktorú nepijem .Inokedy zas po náročnom dni nemám problém zaspať aj o 8 či 9 večer. Vždy však pred spaním nezabúdam na každovečerné rituály, ktoré pred tým než si ľahnem do postele, nesmiem jednoducho vynechať. No a aké to sú ? Ak ste zvedaví, poďte sa na to spolu so mnou pozrieť.


Before Bedtime

Samozrejme ako prvé po náročnom dni si nikdy nezabudnem odlíčiť pleť. Akokoľvek som unavená vždy sa odlíčim. Používam buď micerálnu vodu od Biodermy alebo túto skvelú micerálku od  Garnier. Odlíči celú pleť avšak niekedy na oči použijem odličovacie mlieko od Avon. Krásne vonia.
Sprcha či bublinkový kúpeľ to je moje. Vždy po osprchovaní si telo natieram voňavým telovým krémom. Momentálne je to tento od Balea, ktorý má krásnu vanilkovo-kokosovú vôňu. Používate aj vy nejaký telový krém ? Aký ?
Raz za týždeň príde rad aj na zlupovaciu masku od Ryor, ktorá mi skvelo prečistí pleť. Samozrejme pleť ešte vyčistím zelenou Biodermou a na rad prichádza toto duo v podobe séra a nočného krému na problematickú pleť. Nezabúdam ani na pery keďže v tomto chladnom období sú suché. Momentálne používam hojivý zázrak.
Niekedy pred spaním “ukradnem“ mamine masku na tvár. Má príjemný, chladivý efekt čo po celom týždni strávený v škole mi príde vhod. “Mastičkovanie“ dokončím krémom na oči, krémom na ruky a poslednou bodkou je krém na nohy. Volajte ma mastičkárka. (ha ha) Aj vy patríte “do klubu mastičkovania“ ?
Dala som si záväzok zlepšiť sa v angličtine a tak každý večer si prečítam zopár riadkov tejto skvelej knižky Just one year a k nej si zvyčajne uvarím teplý ovocný čaj. 
Pred spaním nikdy nezabudnem “skontrolovať“ ani sociálne siete. Niekedy dokážem videá  či príspevky na blogoch pozerať/čítať hodiny. Od pondelka plánujem aj ja natočiť nejaké video tak nezabudnite si ho pozrieť na mojom kanály.

12 komentárov

  1. Super článok ! :) U mňa je to rovnaké, takisto vždy sa musím odlíčiť, aj keď som hocijako unavená :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezký článek! Také pužívám micelárku od Garnieru a je skvělá! Odličovač od Avonu už mám také vyzkoušený a někdy se k němu určitě ráda vrátím!
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S posledním bodem se naprosto ztotožňuji!:D
    All About Everything

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jůů, ten hrníček je božííí :) Já každý večer kouknu na vlog od Sacconejoly's, dám si horkou vanu, odlíčím sem vyčistím zuby, nanesu na sebe všechny možné kosmetické produkty, udělám si masáž obličeje a mažu spát :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tých tiež aj ja rada pozerám, zbožňujem malú Emíliu :)

      Odstrániť
  5. I like your blog, its really dope.
    Do you want to follow each other?
    If you want, than follow me, and let me know in comments, so I can follow you back with pleasure.
    We can follow each other on Instagram @andjela.dujovic, let me know in the comments so I can follow you back.

    www.bekleveer.com
    xoxo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jee tak to máme podobné a ty fotky jsou moc krásné! taky si čtu před spaním nebo se dívám na seriály v angličtině. :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  7. fotky moc hezké! před spaním si číst nezvládám:/ bohužel.. většinou se učím až do noci a pak padnu pusou napřed.
    school life :)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.