Diary days II.

5. januára 2016

Pozitívnou správou je, že už nevyzerám ako Rudolf a nemám nádchu ! Jupíí! Dnešný príspevok bude taký z tej “kolonky“ Diary, pretože pri učení a tej zime, nemám čas fotiť a ani natáčať videá. Momentálne mojimi spoločníkmi je deka, čaj a skriptá. V piatok ma čaká skúška a potom ešte dve. Snažím sa sústrediť na učenie aj keď mi “niekedy“ myšlienky lietajú v oblakoch. Najčastejšie rozmýšľam nad blogom a mojim kanálom na youtube. Mám pár nápadov/cieľov, ktoré som si stanovila a dúfam, že to dotiahnem do úspešného konca. Držte mi palce, nech to všetko dobre dopadne a nech za to "moje sústredenie" na školu nebudem potrestaná.
(zdroj: google)
Po celom dni si večer spríjemňujem seriálom. A nie hocijakým ! (ha ha) Neviem ako mi napadlo, ale cez tieto prázdniny som začala pozerať seriál 90210 nová generácia. Zbožňujem ten seriál a už som na 5 sérii. Dokonca aj Petiho som "prinútila" ten seriál pozerať a aj jemu sa páčil. Stáva sa zo mňa maniak. Bonusom je, že naberám inšpirácie. Dokonale sa tie baby obliekajú. Kombinácia farieb, doplnkov..no WAU. Aj vy ste maniak na nejaký seriál, ktorý by ste pozerali aj celé dni ?
Čo ma najviac potešilo za tieto dni je sneh. Toľko som ho očakávala a predsa som sa dočkala. Síce počas skúškového si ho veľmi neužijem, ale aj tak som šťastná, že je. Využili ste túto zimu na nejakú poriadnu lyžovačku ? Alebo aj vy ste teraz "nasilu" doma-sed ako ja ?

Ak máte aj vy skúškové alebo ťažké obdobie, držím Vám všetkým palce. Určite to všetko zvládneme. Niekedy síce všetko nedopadne tak ako by sme chceli, ale treba veriť, myslieť pozitívne a uvidíte, že všetko zlé sa na dobre obráti.

7 komentárov

  1. Nádherné fotky :)
    www.itisginger.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Počas sviatkov som sa "zamilovala" do seriálu Game of thrones... :D Už som stihla pozrieť takmer všetky série, haha. :)

    www.peoniesandcupcakes.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. O takom seriály som nepočula, ale už končím s beverly takže určite sa na neho pozriem :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.