30 faktov o mne

13. februára 2016

Mám vodičák, ale nejazdím. Je to trochu zložitejšie. Nie,že by som nechcela, skôr čakám kedy budem mať svoje auto, pretože ocinove nové auto nechcem “pokaziť“.
Mám niekoľko malých jaziev na tvári. Ako malá som mala kiahne a potajomky som si do nich “vŕtala“ a bolo to.
Mám za sebou jednu menšiu operáciu. Ako 16-ročnej mi odstránili pri nose veľkú šošovičku. Presvedčiť ocina mi dalo zabrať, ale nakoniec mi to dovolil a tak už skoro 7 rokov som bez šošovičky.
Od 16tich rokoch mám akné. Niekedy je to fajn, inokedy by som ani nos nevystrčila z domu.
Káva mi vôbec nechutí a pijem buď čistú vodu alebo čaj.
Darmo by ste u mňa čakali zdravé raňajky.  Aj keď som to už viac x skúšala jedávať vločky atď, ale dlho som to jesť nevydržala. Samozrejme, že ovociu neodolám nikdy.
Zbožňujem spánok (tak dlho spať ma naučil Peti, keď mi povedal, že on vstáva o 9-10:00 niekedy aj neskoršie, za tie 3 roky čo sme spolu som sa naučila dlhšie spať/ležať než do 7/8:00)
Po mamine som zdedila túžbu stále niekam cestovať. Hoc momentálne cestujem akurát tak prstom na mape, ale niečo sa črtá tak dúfam, že to už čoskoro bude.
Som tvrdohlavá, citlivá a niekedy sa čudujem, že pred skúškou/ťažkým dňom sa od stresu dokážem hýbať a rozmýšľať.
Milujem čokoládu (siestu), muffiny, jedlo od mamky a od môjho Petiho.

Som závislá na papiernictvách, dekoračných doplnkoch a samozrejme oblečení.
Chcela by som nejaké malinké tetovanie/nápis, ale keby sa to moji rodičia dozvedeli neviem či by to rozdýchali.

Takmer celý život sa riadim citátmi.
Stále sa snažím učiť variť, pretože niekedy je to fakt bieda.
Mojim snom je pracovať v oblasti marketingu určite nie v oblasti ekonomiky.
Vždy keď ide niekto oproti mne pozerám sa do zeme alebo niekde mimo. Obdivujem ľudí čo dokážu skúmať/pozerať/sledovať človeka celý čas.
Nikdy som nebola nejaký diskotékový typ. Pokým som nezačala študovať vo Zvolene. Čím som však staršia tak tým je toho menej a nejako sa mi už ani nechce.
Ďakujem mojim rodičom, že som mohla navštíviť Holandsko, Belgicko a Francúzsko (Paríž) a tým mi splnili sen.

Tým, že som začala blogovať veľa sa zmenilo. Postaviť sa pred foťák a “pózovať“ či sadnúť si pred kameru a natáčať videá stálo veľa úsilia, ale konečne si plním môj sen a baví ma to. Napriek tomu, že ešte nemám to správne sebavedomie.
Stalo sa to už pravidlom, že cez letné prázdniny chodíme s mojimi rodičmi na dovolenku do Chorvátska. Tieto momenty keď som s rodinou, pláž, hnedá pokožka, bez makeupu 11 dní zbožňujem !
Kvôli Petimu som zistila, že zbožňujem východniarsku reč, navštívila som Košice, Prešov a zažila krásny Silvester v Bardejove, na ktorý nikdy nezabudnem.
Chcem bývať v rodinnom dome s malým jazierkom a záhradkou, kde si budem môcť sadiť rôznu zeleninu, bylinky a kvietky. Som na totálku rodinný typ.
Bojím sa pavúkov,hadov a často sa mi sníva, že vidím/plávam medzi žralokmi.
Keď sa mám stretnúť s niekým o 10:00 som tam už 9:50. Avšak čakanie veľmi rada nemám.
Peti sa ma stále učí šetriť peniaze a musím priznať, že mu to už celkom ide.

Som “stará škola“. Všetky myšlienky, nápady, povinnosti..atď si zapisujem do diára. Inak tie diáre čo vlastním radšej ani nepočítam. Mám ich fakt dosť.
Keby ste ma pozvali na obed/večeru a navarili by ste karfiol, prívarok, ryžový nákyp určite by som sa na niečo vyhovorila. Neznášal tieto jedlá.
Mlieko som pila len keď som bola malá. Teraz ho akurát tak zjem len v kyslej zemiakovej/fazuľovej polievke. Nechutí mi dokonca ani granko.
Tancovala som 7 rokov. Prestala som kvôli gymplu a stále to ľutujem.

Blogovanie sa stalo súčasťou môjho života. Som rada, že Peti aj moja rodina ma v tom podporujú. Ďakujem aj vám, mojim čitateľom, že čítate moje príspevky či pozeráte moje videá. Pomáhate mi plniť si svoj sen.

17 komentárov

  1. Aj ja sa riadim citátmi hlavne tými pozitívnymi. Naopak ja som strašne nedochviľná. Vždy všade meškám. :D
    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.sk
    Pozývam ťa na moju Valentínsku giveaway! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pěkný článek:) plno věcí máme společných:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. s tim kafem jsem na tom stejne:D a naslo by se i par dalsich veci:)

    All About Everything

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Citáty pro mě taky znamenají moc:) A neboj se, větší sebevědomí určitě přijde:) Máš nádherný blog a moc ti to přeju, aby si to dotáhla dál. Hlavně se nevzdávat:)

    sweetcitruslemonade

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvelý článok a veľmi pekné fotky ! Mám rada takéto články o blogerkách, pretože sa aspoň dozviem niečo viac o nich :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Já slověnštinu mám moc ráda, ale s některýma slovama mám hroznej problém a pořád nemůžu vyluštit, co znamenají, ale to jedno. :) Já jsem taky čajová a pak ještě ujíždím na vodě s citrónem. Nejde o to, že by mi kávy nechutnala, ale vadí mi, že po ní mám žízeň a že jí potom stále cítím v puse... A čokoládičky ty já taky můžu! A papírový diář je stejně nejvíc! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pardon, chtěla jsem říct slovenštinu :D

      Odstrániť
    2. tak na tej prvej vete som sa zasmiala :D podľa mňa vaša čeština je ťažká, rozumiem jej, ale písať som radšej ešte neskúšala :D

      Odstrániť
  7. Pěkný článek :) s tou kávou to máme stejně a dřív jsem taky chodila napřed a pak mě nebavilo čekat a teď už je to jak kdy, ale spíš chodím pozdě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. já taky zbožňuju spánek, ale naspím tak tři hoďky :/
    www.plesatazpevacka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fúú to je málo :/ Ja som tak spala dva dni po sebe a jeden deň som celý deň prespala čo som nezvládala..

      Odstrániť
  9. Tiež mám vodičák, pár krát som už jazdila, ale nejak sa bojím. Možno preto, že priateľ má väčšie auto, ako som bola zvyknutá v autoškole... :-D

    Tiež chodím niekam skôr, a neznášam čakanie... je to tak hlavne, keď idem von s kamoškou, vždy sa dohodneme na nejakom čase, snažím sa prísť tiež neskôr, lebo viem, že aj tak budem zasa čakať a aj keď prídem na čas, aj tak ešte čakám. :-D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.