How to live happy life

11. februára 2016

O takomto type príspevku som už dlho rozmýšľala a dnes je ten správny deň ho napísať a uverejniť. Tento týždeň som plánovala nafotiť aj outfit post, ale vo Zvolene je také doslova otrasné počasie, že keď sa dá nevychádzam z izby. Prednedávnom ma chytila taká depresívna nálada, nič ma nebavilo, chcela som byť sama, nechcela som sa vrátiť do Zvolena atď..Avšak jedno ráno, keď už bolo toho veľa, povedala som si dosť! Spísala som si zopár bodov a začala znova žiť. Aké to sú ?
Ak chcete, aby ľudia vás mali radi, musíte začať predovšetkým od seba. Mať sa rád. Je to “otrepaná“ fráza, ale fakt funguje. Skúste každé ráno, keď sa na seba pozriete do zrkadla nájsť na sebe len tie pozitíva. Nevšímať si kruhy pod očami, malú vyrážku či to, že dnes sa vlasy rozhodli pre štrajk. Naopak. Skúste sa pozrieť do tých pekných očí, ktoré sa na vás pozerajú, ruky, ktoré sa dokážu hýbať či “len“ to, že ste zdravá/ý a môžete začať svoj deň. Jednoducho, buďte spokojná s tým čo máte, pretože to ste vy – jedinečná/originál. 
Naučte sa ďakovať. Hoci “len“ za to, že ste ráno vstali. Keď budete vedieť ďakovať za maličkosti, určite budú vedieť oceniť vďačnosť aj vaši priatelia, ľudia naokolo a o to viac si budete potom vážiť “veľké veci“.

Je iba jeden prostriedok, ako sa cítiť dobre: Musíme sa naučiť uspokojiť sa s tým, čo je nám dané, a nie vždy vyžadovať to, čo práve chýba..
Určite mi dáte aj vy za pravdu, že s úsmevom sa vždy kráča v živote ľahšie. Viem, že nie vždy sa to dá, ale so smutnou tvárou či hnevom sa nič nevyrieši. A uvidíte, keď budete mať úsmev na tvári budete šťastný navonok aj vo vnútri. 
Rodina je základ. Budú tu pre vás vždy a vždy vás budú ľúbiť. Nezabúdajte im vravieť, čo pre vás znamenajú, objať ich a vážiť si, že ich máte.
Počas života sa človek stretne/stretáva s rôznymi typmi ľudí. Niektorí mu sadnú viac, niektorí menej. V rámci štúdia vo Zvolene som sa naučila o ľuďoch dosť na to, aby som konečne otvorila oči a zamerala sa hlavne na tých, ktorí za to stoja. Nie tých falošných ani tých na jednu chvíľu kedy vás potrebujú. Nemám veľa priateľov. Dali by sa spočítať na prstoch jednej ruky, ale o to viac si ich vážim. Nájdite ľudí, ktorí za to naozaj stoja, ďakujte za nich a budete šťastný človek.
Nádej/Viera a sila sú posledné veci v mojom zozname ako žiť. Je potrebné, aby ste si určili v živote cieľ/ciele. Čo chcete dosiahnuť, čo vás napĺňa, robí šťastnou. Tu platia u mňa dva citáty: “Nikdy nedovoľ, aby ťa strach z prehry vyradil z hry.“ & “ Prekážky sa stavajú do cesty obyčajným ľuďom preto, aby sa z nich stali ľudia neobyčajní.." Tým sa riadim aj v tých najťažších situáciach a čo je dôležité Nevzdať sa !

"Život sa bude veľa krát pokúšať vziať vám šťastie. Vziať vám úsmev z tváre. Ale vy sa nedajte a ukážte životu, že ste silní a že ten úsmev je váš a nikto vám ho nemôže vziať. Buďte šťastní a robte iných šťastnými. Krása života spočíva v tom, poraziť ho a ukázať mu, kto je ten silnejší. Choďte, bojujte a zvíťazíte. Nevzdávajte to. Nikdy a za žiadnych okolností. Odovzdajte sa svojmu snu naplno a dosiahnete ho. Aj keď sa iným môže zdať nedosiahnuteľný.."

Aké sú vaše “body“/citáty, ktorými sa riadite vo svojom živote vy ?


10 komentárov

  1. Veľká pravda. Niekedy som sa nemala rada a videla som, že aj okolie sa ku mne chovalo úplne inak. Teraz kladiem na prvé miesto seba, rodinu, kamarátov a naozaj mi nič nechýba :)

    Bari Bircak

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezky napsano:) Ja se ridim timhle: Urcuju si sama, co je vyhra, a co prohra:)

    All About Everything

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dôležité je nebáť sa byť sám sebou. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásně sepsáno i hezké tematické fotky :) souhlasím s obklopováním se lidmi, kteří za to stojí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. jéé, krásný obrázek :)) souhlasím a když všechno zklame, pusť si Love yourself a...miluj sama sebe! :)
    www.plesatazpevacka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krásny článok, je to presne tak ako píšeš a tak by sa toho ľudia aj mali držať :) vzájomné sledovanie? :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.