Shopping Inspiration

3. februára 2016

1. Esprit           2. New Look           3. Esprit             4. Topshop

Povedala som si, že dám peňaženke oddych na nákup oblečenia. Bez tak moja skriňa je plná, ale poznáte tú vetu “Nemám si čo obliecť“, ktorá je u mňa takmer na dennom poriadku. Avšak tým obchodom sa niekedy fakt nedá odolať. Už vôbec nie vtedy, keď vám priateľ povie, že s vami podstúpi to riziko a pôjde s vami nakupovať. Jupíí. Zajtra sa chystám do Zvolena, pretože v piatok ideme s Petim na ples. Dúfam, že napriek mojim obavám všetko dobre dopadne. Dnes si krátim chvíle prezeraním aspoň mojich obľúbených  stránok s oblečením. Aj keď na niektorých už zľavy skončili vybrala som vám zopár kúskov, po ktorých pokukujem. Takýto príspevok tu dlho nebol tak dúfam, že sa vám bude páčiť.

V jednoduchosti je krása a v mojom šatníku by ste darmo hľadali nejaké extravagantné kúsky. Rada nosím jednoduché košele, blúzky či top s minimalistickým vzorom alebo aplikáciou ako je mašľa alebo jednoduché vzory. Do akej kategórie sa radíte vy ? Jednoduchosť či extravagancia ?
1. Esprit           2. New Look           3. New Look         4. Esprit

Svetríky a vesty to je moje. Moju najobľúbenejšiu vestu som vám ukazovala v mojom najnovšom videu. Určite k nim časom pribudne aj ďalšia. Aj vy ste podľahli vestám či pončám ? Nemyslela som si, že pončá si znovu obľúbim, pretože keď som ho skúšala naposledy, cítila som sa akoby som mala na sebe koberec. Avšak po nájdení vhodného štýlu a strihu som im úplne podľahla.

9 komentárov

  1. Jednou jsem podobnou puntíkatou košili viděla na mé učitelce a moooc jsem si ji zamilovala, byla z gantu, ale už ji tam neměly a tak jsem od té doby stále neúspěšně pátrala dál a stále nic :/ A teď díky tobě ji můžu mít, děkuji!!! :) Rozhodně ji jdu hned na esprit omrknout :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to som rada. Bodkované košele sú skvelým kúskom na oživenie jednoduchého ouutfitu :)

      Odstrániť
  2. Super inšpirácia. Asi som sa zamilovala do všetkých kúskov, ktoré tam vidím :D Krásne košele ♥
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. z prvního obrázku dvojku mám a po čtyřce prahnu jako blázen :x :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu,tá košeľa z Topshopu je dokonalá ! :)

      Odstrániť
  4. Já mám ráda jednoduchost, ale ne zase obyčejnou, takže trošku extravagance neuškodí. :) Košile jsou jinak mým největším pokladem v mém šatníku, mám už pěknou sbírku a doufám, že se bude jen a jen rozšiřovat ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že tých košeľových "maniakov" je viac :D

      Odstrániť
  5. Milujem košele :) taktiež máš skvelý vkus :)

    mimochodom ťa sledujem, ak by si sa aj ty chcela pozrieť niekedy na môj blog, tu máš link :) teším sa -> http://apieceofusss.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.