#BEAUTY TIME/NYC & Sleek

18. marca 2016


Dnes bolo krásne slniečkovsky. Zbožňujem takéto počasie kedy už vo vzduchu cítiť jar. V mojich outfitoch ešte jar “neprišla“, ale v oblasti kozmetiky to hýri farbami. Ako ste mohli vidieť tu, kde som si kúpila staroružový lak, tak aj v tomto príspevku nájdete dvoch mojich top obľúbencoch počas týchto posledných dní. Tentoraz je to fialový lak a najdokonalejší matný rúž na svete.
Asi som fakt lakomaniak. Tento lak som zbadala počas mojej brigády keď som počítala stojan s kozmetikou NYC. Priznám sa, že toto je môj prvý produkt od tejto značky. Je dokonalý. Na nechtoch dlho vydrží a farba je krásna fialová. Taktiež som si všimla, že NYC má aj krásne paletky očných tieňov. Možno vyskúšam aj tie. Máte nejaké produkty od tejto značky ?
O značke Sleek som sa dočítala u veľa blogeriek, ale nejako ma vtedy tá kozmetika nenadchla. To bolo do dňa kedy som nezbadala tento dokonalý, matný rúž. Hoci som nad jeho kúpou dlho rozmýšľala, nepáčila sa mi jeho cena, nakoniec som si ho objednala a neľutujem. Je dokonalý a najradšej by som ho nosila nonstop. Na perám dlho vydrží avšak jediná nevýhoda je, že trochu vysušuje pery a je potrebné pod rúž naniesť balzam. Mám ho v odtieni Birthday Suit a premýšľam nad odtieňom Petal, ale momentálne je vypredaný. Ak hľadáte skvelý matný rúž určite vyskúšajte tento od Sleek. Určite ho u mňa uvidíte vo viacerých outfitoch, ktoré pre Vás chystám. Aké matné rúže vlastníte vy ?

8 komentárov

  1. Dokonalé fotky :) zaujala mě ta matná rtěnka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já tohle počasí taky miluju a až bude slunečno, tak to bude úplně nejvíc! :) Jinak ten lesk je boží, takový by se mi taky hodil, zítra se po něm budu muset poohlídnout :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jeeej,aj ja mám tento Birthday Suit od Sleek :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Odpovede
    1. Vydrží mi veľmi dlho,vydrží aj jedenie,pitie..je fakt skvelý 😊

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.