#CATRICE nail polish

10. marca 2016

Po dvoch týždňoch strávený vo Zvolene som konečne doma. Aspoň na chvíľu si vychutnám pohodlie, ktoré cítim len vtedy  keď som doma. Intrák je intrák čo si budeme hovoriť. Minule som si upratovala poličku vo Zvolene a zistila som, že sa mi nejakým “zázrakom“ nahromadili laky od značky Catrice. Po príchode domov som objavila ešte ďalšie 2 odtiene, na ktoré som skoro zabudla. V poslednej dobe som si značku Catrice veľmi obľúbila hlavne oblasti makeupov,korektorov či fixátorov na obočie. Výnimkou nie sú ani laky na nechty. Majú krásne odtiene za priateľnú cenu s primeranou výdržou. Momentálne dávam prednosť “nude“ odtieňom. Nie príliš výrazným. Už dlho som nemala červený odtieň na nechtoch. Určite sa to čo chvíľa zmení, ale zatiaľ farby ako je táto staroružová, sivá či nude odtieň /ten ste mohli vidieť tu/ mi vyhovujú. V spoločnosti bez nalakovaných nechtov ma neuvidíte. A viete čo nemám rada ? Keď má baba lak na nechtoch úplne ošúchaný a nosí to tak každý deň. Nechápem tej “móde“. Aké farby lakov preferujete vy ? 
Začnem úplne novým prírastkom do mojej “rodinky“ Catrice lakov. Je to krásna staroružová farba /57 Karl says trés chic/. Privolávam ním jar a slnečné počasie (ha,ha). Fakt ten odtieň laku mi pripomína jar. Určite počas tohto ročného obdobia ho budem nosiť častejšie.
Druhé miesto z týchto lakov patrí jednoznačne sivému odtieňu /61 Greige! The new beige/. Je dokonalý. Kedysi som vôbec takéto odtiene lakov nenosila, ale čím som staršia čerpám viacej inšpirácii z  rôznych bloggov  no taktiež aj z pinterestu, kde mi odtieň sivej padol do oka a odvtedy som touto farbou posadnutá. Táto posadnutosť samozrejme neostala len pri lakoch, ale prešla už aj do oblečenia (ha,ha).
Červený lak /názov mám ošúchaný/samozrejme nesmie chýbať. Červený odtieň laku vo mne evokuje ženskosť a ladí ku všetkým outfitom. Kombinujete lak na nechtoch s vašim oblečením ? 
Tohto odtieňu laku /C01 Blue highway/som sa bála, ale chcela som ho vyskúšať keďže som ho našla dokonca v zľave. Je skôr do čiernej farby. Na nechtoch vyzerá však elegantne a využívam ho k mojim modrým spoločenským šatom.
Jemný marhuľový odtieň /54 My APPricot/ som si kúpila keď som deň pred promóciami zistila, že žiadnej z lakov v mojej zbierke mi nepasuje k šatom. Nemala som čas ani hľadať na internete aké odtiene lakov sú a tak som utekala do DM-ky a vzala som tento od Catrice. Bála som sa či mi bude k šatom pasovať, ale sadol ako uliaty.
Odtieň metalickej hnedej /60 Out of the dark/ som videla u množstva blogeriek a youtuberiek. Zapáčil sa mi natoľko, že som ho musela vyskúšať. Na nechtoch vyzerá skvele.

Aké odtiene, značky lakov obľubujete vy ? Máte aj vy nejakú zbierku lakov od tej istej značky, na ktoré nedáte dopustiť ?

13 komentárov

  1. Pěkný článek :) od Catrice jsem ještě žádný lak nezkoušela, ale už dlouho si chci pořídit nějaký starorůžový odstín :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. unfortunately I have never experienced anything of this brand, beautiful colors

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nádherné barvy! i celkový design laků je krásný:)
    - moc pěkný článek!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krásne odtiene, ten modrý u mňa vyhráva :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. CATRICE laky naozaj môžem! :) Ten ružový odtieň je geniálny :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Laky od Catrice mám veľmi rada a cez zimu som nosila najčastejšie tmavšie alebo nude odtiene. Ale s príchodom jari už pôjdem aj do farbičiek :D A na predĺženie životnosti používam aj ich podlak a nadlak, ktoré sú niečo ako gellak ale bez nutnosti vytvrdenia v lampe. Tiež od Catrice a super to funguje ;)

    Tvoj blog sa mi páči, vzájomné sledovanie?

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tip, to sa mi bude určite hodiť. Pozriem sa po nadlaku :)

      Odstrániť
  7. krásne farbičky :) mala som Nude odtieň, no mne skoro všetky laky držia tak 2dni :(
    Drew's Beauty
    Narodeninová giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Od catrice žádný lak nemám, ale vždycky se mi jejich odstíny děsně líbí. Akorát mi přijdou docela drahé, takže jsem se zatím ke koupi nedokopala, ale zvlášť v limitkách jsou vážně povedený barvičky :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.