Day off

4. marca 2016

Spomínala som vám, že som začala brigádovať. Zvyčajne mávam takú “občasnú“ brigádu cez leto, ale ani brigáda počas školy nie je zlá. Brigádou si človek viac váži zarobené peniaze a 2x porozmýšľa na čo ich minie. Ja som si po prvej výplate kúpila pár kúskov oblečenia, novú kozmetiku, ale teraz sa snažím šetriť. Brigádujete popri škole aj vy ? Nebola som zvyknutá /a ešte stále si zvykám/ na nočné smeny. Akurát dnes mám po nočnej a v tieto dni najradšej som bez makeupu, pozerám film/seriál, cvičím, plánujem si príspevky - jednoducho vegetím a občas sa ideme s Petim večer prejsť. Ako trávite vy takéto dni ?
DSC_0931
Po nočnej smene vstávam okolo 1-2 poobede. Môj deň je úplne prehodený. Je jasné, že z toho dňa “nemám nič“, ale vyhovuje mi to keď aspoň jeden deň v týždni nerobím “poriadne“ nič. Keď vstanem, vyčistím si pleť čistiacim gélom, tonikom a na pleť nanesiem krém. Kozmetiku od Artistry používam 2 týždne a už vidím zmeny. Je pravda, že momentálne sa mi pleť čistí a tak upchaté póry vychádzajú von, ale napriek tomu je moja pleť hladká, svieža a konečne vidím po používaní nejakej kozmetiky zmenu. /O mojej starostlivosti o pleť plánujem príspevok a ak sa podarí tak aj video/. Dni bez makeupu si užívam, pretože počas školy takých dní nie je veľa a pleť si musí poriadne oddýchnuť aj po nočnej. Počuli ste už o kozmetike Artistry ? Vyskúšali ste ju ?
DSC_0901
Počas týchto dní /ako aj počas dní bez makeupu/prichádza poriadna starostlivosť o pery a očné okolie. Očný krém zvyčajne používam len večer, pretože počas dňa sa s mojim makeupom veľmi nekamaráti, ale keďže takéto dni po brigáde či no makeup deň mastičkujem, dávam ho aj cez deň. Hojivý zázrak je pre pery podľa mňa najlepší “balzam“ aký môže byť. Aký balzam na pery používate vy ?
DSC_0912
Síce som po nočnej unavená, ale snažím sa prekonať a nabrať energiu cvičením. Kayla je fakt skvelá !
DSC_0897
Na intráku som si zvykla robiť každý deň aspoň jednu misku ovocia. Takéto dni to mám namiesto raňajok keďže vstávam okolo obeda.
DSC_0941
Keď ma Peti zobral prvý x na čínske jedlo, najprv som ohŕňala nosom a teraz by som ho jedla stále. Zbožňujem ich mäso na rôzne spôsoby, a preto sa občas chodíme s Petim najesť do reštaurácie Fénix vo Zvolene. Ešte doteraz som nepochopila tých čo jedia Sushi. Mne to vôbec nechutí.

4 komentáre

  1. Pekny clanok,tie kiwi nastajlovane v tej miske ma maximalne dostali,taku fotku si musim urobit aj ja :D tuto kozmetiku nepoznam :) ja ked mam takyto free den - venujem sa blogu alebo tiez najradsej lenosim nenamalovana, v zapletanom cope a v starych veciach :D


    Dominika Makarova fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne fotky :) Kayla je naozaj zabijak, ale aj skvelá zároveň ! :D

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hojivý zázrak je aj môj najobľúbenejší, rada skúšam rôzne varianty :) Mám ho dokonca radšej ako eos :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.