# HAIR TALK / Change

23. marca 2016

Plány sa menia zo dňa na deň tým, že sme dostali na štvrtok dekanské voľno a možno keď si čítate tento príspevok ja už práve cestujem. Dúfam, že bude pekné počasie, pretože dnes vo Zvolene síce svietilo slnko, ale fúkal hnusný vietor. Dnes mám pre Vás trochu krátky/iný/jednoduchý príspevok, ale potrebovala som Vám aj takouto formou povedať na čo momentálne myslím/riešim. 
Posledné dni/týždne stále premýšľam nad vlasmi. Písala som Vám o zmene aj v tomto článku. Síce už som objednaná ku kaderníčke, ale nedá mi to a stále hľadám účes/štýl, ktorý nakoniec bude ten “pravý“ pre mňa. Bojím sa toho, ale chcem to. Už potrebujem zmenu, pretože hnedé vlasy som mala už dlho bez akejkoľvek zmeny. Dúfam len, že tá blond nechytí na žlto. Máte s ombré alebo presvetlením vlasov skúsenosť ? Ja som mala počas strednej školy len melír a keď som sa spätne pozrela na fotky nevyzeralo to dobre. Možno to bolo kaderníčkou, tým ako som vyzerala..Viem však, že tú zmenu potrebujem. Ak to bude zlé už mám aj alternatívu, že to prefarbím naspäť na hnedú, ale snažím sa myslieť pozitívne. Dnes som si v DM-ke kúpila olejček a sprej na vlasy, ktoré po vyskúšaní uvidíte určite na blogu. Budem rada ak sa so mnou podelíte o skúsenosti s prefarbovaním, melírom, ombré, presvetlovaním, starostlivosťou o vaše vlasy.

2 komentáre

  1. Zujímavé inšpirácie a pekný blog!
    Dnes som objavila tvoj blog a rada by som ťa pozvala na môj vynovený, na ktorom práve prebieha súťaž so značkou Benefit! príď sa mrknúť :)
    http://beautydonuts.blogspot.sk/2016/03/beauty-novinky-vichy-sally-hansen.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.