MY# February moments

6. marca 2016

Február bol pre mňa zaujímavým mesiacom. Boli dobré aj zlé dni a /a dá sa povedať, že/bol prelomový v mojom živote. Počas tohto mesiaca som si dosť vecí uvedomila a dúfam, že marec bude lepší. /Určite očakávajte video top 7 za mesiac február. Bude s menším meškaním, ale bude./ Veľa som si toho uvedomila. Časť z toho čo sa vo mne odohrávalo som vám písala aj v tomto článku. Síce to nie vždy ide dodržať, ale snažím sa. Už nechcem zažiť taký mesiac aký bol február. Myslím to po tej vnútornej stránke. Mesiac február samozrejme priniesol aj pekné veci/zážitky. Pár z nich vám priblížim prostredníctvom fotiek v tomto príspevku. Takéto príspevky by som chcela vydávať každý mesiac, preto budem rada ak mi dáte vedieť či máte radi takýto typ príspevkov..? Aký ste mali mesiac február vy ?
Mesiac február sa začal školským plesom. Písala som vám o ňom v tomto príspevku. Zišli sme sa skvelá partia. Celkom sme sa aj dobre zabavili až na toho DJ-ja, ktorý bol hrozný. Bol to prvý ples s Petim. Najhorší zážitok z tohto dňa boli roztrhnuté šaty. Ešte teraz som to nerozdýchala. Najlepší zážitok bola výhra v tombole. Nikdy sme s Petim nič nevyhrali. Nevadí, že je to zvonček na bicykel. Veď aj to sa počíta. 
Samozrejme s februárom sa spája Valentín. S Petim ho nejako neoslavujeme, ale napriek tomu mi vždy donesie nejakú kvetinku alebo čokoládu. Ani tento mesiac nebol výnimkou. Zbožňujem kvety. Najmä ruže a tulipány. 
Už koncom januára mi napísala kamarátka či by som nechcela vyskúšať kozmetiku Artistry. Tá správa mi prišla “ako na zavolanie“. S kozmetikou Ryor som bola spokojná, ale po mesiacoch používania to nebolo ono. /Viac o mojej novej starostlivosti plánujem príspevok/video / 19.3 to bude mesiac používania tejto kozmetiky, a preto chcem ešte chvíľu počkať kým vám o nej prinesiem recenziu. Akú kozmetiku na pleť používate vy ?
Toto je najlepší puding v kelímku z Lidl. Samozrejme, že domáci je domáci, ale tým, že som na intráku ma po dni škole nebaví narýchlo robiť domáci puding, keď mám chuť na sladké. Je fakt skvelý. Tento mesiac som ich zjedla celkom dosť.
Mesiac február bol nakupovacím mesiacom. Keďže som sa necítila celkom dobre a chcela som zmenu pokúpila som si toho celkom dosť. Nikdy som toľkoto vecí za jeden mesiac nekúpila. To bude aj tou brigádou. Určite by som si toľko toho nepokúpila bez brigády. Dúfam, že zajtra /pre vás v nedeľu/ bude pekné počasie, pretože máme v pláne s petim odfotiť jeden outfit. Dúfam, že sa podarí, pretože napriek situácii za akej som tie veci kupovala som z tých vecí nadšená. Marec už však taký nakupovací určite nebude.
Ku koncu mesiaca som sa vzchopila a naplánovala si ciele a veci, ktoré chcem zmeniť a dosiahnuť. Čo sú pre mňa priority v živote a zlé myšlienky som pokrčila ako pokazený/dočmáraný papier a zahodila preč. Jeden z cieľov sa mi už splnil. Mohli ste sa o ňom dozvedieť tu, ale určite sa o ňom dočítate v ďalšom takomto type príspevku za mesiac marec.Ten splnený sen budem určite ešte viac x spomínať. Skákala som od šťastia meter osemdesiat. Aj vám sa splnil počas februára nejaký sen ?

7 komentárov

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.