What´s in my makeup bag?

16. marca 2016

Neviem ako vy, ale z posledných dní som taká nevyspatá a unavená, že už nedočkavo očakávam piatok. Dnes máme s Petim naplánovanú Bystricu, kde sa koná výstava módy. Som na to zvedavá a veľmi sa na to teším. Dúfam, že to bude stáť za to. Ako som Vám písala v tomto príspevku, že momentálne preferujem nude laky tak po nedeli strávenej v práci počítania kozmetiky, som si včera kúpila dokonalý fialový lak na nechty. Určite sa o ňom dočítate na blogu alebo ho nájdete na mojom instagrame či facebooku. Táto brigáda nie je vhodná pre moju peňaženku, ale lepším sa. Moja kozmetická taštička je už na prasknutie, ale poslednej dobe som verná mojim obľúbencom a pri líčení experimentujem len s rúžmi. Ak ste zvedaví poďte sa pozrieť čo schovávam vo svojej kozmetickej taštičke.
Po vyčistení a hydratácii pleti líčenie začínam úpravou obočia. Možno by sa líčenie malo začať makeupom, ale takto sa líčim už roky. Nemám rada keď mi tiene z očí napadajú na celý makeup a potom som celý deň farebná ako disko-guľa.(ha,ha) Paletku na obočie používam od leta a neviem si ju vynachváliť. Z dvoch odtieňov na obočie nanášam len jeden malým štetcom, ktorý bol súčasťou tejto paletky. Paletkou nakreslím okolie obočia a následne obočie vyplním hnedou ceruzkou od Mary Kay, ktorú mám už roky. Ak máte tip na hnedú ceruzku na obočie budem veľmi rada keď mi nejakú odporučíte, pretože čo chvíľa mi táto bude končiť a chcela by som si nájsť nejakú lacnejšiu variantu. Po vyplnení obočie prečesávam kefkou dovtedy, pokým obočie nedosiahne prirodzený odtieň. Posledným krokom je fixačný gél od Catrice. Na skúšku som si kúpila aj “špirálu“ na obočie. Tou obočie vypĺňa keď sa výrazne nelíčim a mám takmer no makeup day.
Po obočí prichádzajú na rad oči. Najprv začínam bázou od Dermacol, s ktorou mi tiene vydržia celý deň bez akéhokoľvek opadávania. Oči od leta líčim paletkou, ktorú ste mohli vidieť tu. Líčim sa hlavne zemitými odtieňmi takže táto paletka mi sadla v tomto smere ako uliata. Doteraz som mala pauzu od akýchkoľvek liniek či ceruziek. Avšak prišla zmena a opäť som sa vrátila k mojej obľúbenej hnedej ceruzke od Rimmel. Dlho vydrží a na očiach vyzerá skvele. Líčenie očí zakončím mojou najobľúbenejšou špirálou, ktorá je momentálne po všetkých odskúšaných najlepšia pre moje riasy. Aké produkty používate na oči vy ?
O mojich makeupoch, púdri či korektore ste sa na blogu toho už mohli veľa dočítať. Makeup od Catrice na fotke nenájdete, pretože som fotky fotila doma a makeup “oddychoval“ zabudnutý na intráku. Toto sú moje top produkty z oblasti púdrov, makeupov a korektorov. Tým, že mám zmiešanú/problematickú pleť som sa rozhodla siahnuť po drahšom makeupe značky Clinique a neviem si ho vynachváliť. Nedokonalosti zakryjem korektorom od catrice a líčenie dokončím púdrom od Rimmel v odtieni 001 Transparent.
Mastička na oči v mojej kozmetickej taštičke nesmie chýbať. Tú nanášam na očné okolie pred spaním. Hojivý zázrak či balzam na pery nanášam pod akýkoľvek rúž, ktorým zakončujem líčenie. Momentálne mojim najobľúbenejším rúžom je tento od Sleek-u, o ktorom sa ešte určite dočítate na mojom blogu. A tadáá líčenie je hotové.

5 komentárov

  1. Skvělý výběr produktů. Rimmel Matte mám taky. Na obočí nejraději používám tužku od Avonu nebo fix od Catrice ,)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Ceruzku stále hľadám, ale ďakujem za tip, pozriem aj z Avonu :)

      Odstrániť
  2. Krásné fotky i článek :)dřív jsem si dělávala linky, ale poslední dobou nějak nestíhám, tak jsem začala používat stíny :) jinak používám stejný pudr a korektor :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hezké odstíny :) Vypadají docela jemně. Myslím, že líčení s nimi musí stát za to :)

    Piosek
    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pači sa mi tato tvoja kozmeticka vybava,som zvedava na ten lesk od sleek čo naň povieš, ja ho mam už dlhšie ale stále si nemôžem naň zvyknúť:)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.