April // New products

14. apríla 2016

Nebudem sa hrať, že mám super náladu keď sa posledné dni necítim veľmi dobre. Aj psychicky aj fyzicky. Striedajú sa dobré dni so zlými, ale snažím sa myslieť pozitívne aj keď je to niektoré dni ťažké. Práve mi Peti (môj priateľ) priniesol na lepšiu náladu čokoládu. Ľúbim ho. Práve s ním sa snažím tráviť veľa času, pretože mi najlepšie rozumie a zbožňujem ho za každú prechádzku kedy mi už sám od seba povie, aby sme šli na zmrzku a trochu sa prejsť – bude lepšie. Dúfam, že táto nálada čoskoro prejde.

Počas minulého týždňa mi “skončil“ púder a taktiež môj obľúbený korektor od Catrice. Mala som chuť na niečo nové a keďže DM-ka mala (neviem či ešte má) 25% zľavu na dekoratívnu kozmetiku, išla som sa tam pozriem. Už podľa úvodných fotiek môžete vidieť čo som si z nej odniesla a ak ste zvedaví na moje dojmy po pár dňoch používania poďte sa so mnou na tieto produkty pozrieť.
Kúpu nového púdru som zvažovala už dlhšie, ale odhodlala som sa na to až teraz. Dekoratívnu kozmetiku hlavne makeup, púder, korektor mením len vtedy keď viem, že mi niektorí z týchto troch produktov niečím nevyhovuje (výražky, začervenanie pleti..). Púder od Rimmel Stay matte používam niekoľko rokov. Vyhovoval mi, ale ako som zmenila produkty  na pleť (čistenie pleti - Artistry), pleť sa mi stále čistí a moja pleť už po chvíľke sa začala lesknúť, čo mi začalo vadiť. Na púder od značky Bourjois Healthy balance som čítala množstvo pozitívnych recenzií, ale odradzovala ma od neho cena a taktiež to, že je na normálnu pleť (nie na zmiešanú ako mám ja). Zariskovala som a po týždni používania som spokojná. Síce som ešte nevyskúšala mať 10hodín tento púder na pleti, ale po 4-5 hodinách sa moja pleť vôbec neleskla a tým si ma tento púder získal. Pekne zafixuje makeup je jemný a neupcháva póry. Praktické mi príde aj zrkadielku, ktoré je spolu s púdrom. Odtieň mám 52 Vanilla. Ceny na internete sú určite lacnejšie ako v DM-ke, takže pri ďalšej kúpe ho budem asi skôr objednávať. Aký je Váš obľúbený púder ?
Čítala som rôzne porovnania tohto korektoru a môjho obľúbeného Catrice Camouflage cream (tuhého korektora). Rozhodla som sa teda aj ja vyskúšať Tekutý korektor Camouflage. Je skvelý na kruhy pod očami, jemné nedokonalosti, ale určite nezakryje tak ako tuhý korektor. Napriek tomu by som povedala, že ak hľadáte stredné krytie a nemáte nejaké výrazné nedokonalosti, tento korektor určite vyskúšajte. 
Predstavujem Vám oficiálne môj prvý suchý šampón. Tejto “mánii“ som nejako nepodľahla, ale napriek tomu som sa ho rozhodla vyskúšať. Konkrétne tento od Batiste s ovocnou vôňou. Moje vlasy sa rýchlo mastia, a preto si ich umývam každý večer. Dokonca už ku koncu dňa mám vlasy bez objemu – skôr ulízané a vtedy práve ak idem niekam do spoločnosti/von použijem tento suchý šampón a hneď moje vlasy vyzerajú živšie a čo nesmie chýbať – krásne vonia. Bála som sa aplikácii tohto suchého šampónu, ale musím uznať, že je to rýchle a jednoduché. Aj vy používate suchý šampón ? Aký ?

8 komentárov

  1. Ten korektor už si musím pořídit, všichni ho pořád tak chválí, jen já ho ještě nevlastním - je čas to napravit :). Batiste mánii jsem ještě také nepropadla, teda jak se to vezme.. Já jsem nikdy moc nepotřebovala suchý šampón, ale minule jsem šla do DMka a měli tam zrovna nové suché šampóny, přímo od jejich značky, vyloženě pro brunety, tak jsem si ho vzala. A výsledek? Radši to nebudu komentovat :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten korektor je skvělý! Catrice je TOP! :)

    http://s-hejvi.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super článok ! :) Produkty vyzerajú super :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvelý článok. Ja by som veľmi chcela vyskúšať od Batiste jeden z ich suchých šampónov, no vždy buď zabudnem alebo si poviem "potom si ho kúpim". A tak som ho stále nevyskúšala :D Ale dúfam, že už čoskoro pane do môjho košíka.
    Čo sa týka ďalších výrobkov, vyzerajú takisto super :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vyskúšaj ! :) Síce ho nepoužívam pravidelne, ale už ma pár x zachránil :)

      Odstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.