# MY dream house

15. apríla 2016

Vždy bude vo mne “driemať“ osoba dizajnér. Som detailistka, zbožňujem zariaďovanie, kupovanie doplnkov, kombinovanie..Neviem sa dočkať kedy si budem zariaďovať vlastný domček/byt. Najradšej by som bývala v rodinnom dome a s veľkou záhradou. Jasné, že nemôže byť všetko tip top, ale som v tomto smere náročná a pre svoj vysnívaný domček urobím všetko, aby vyzeral podľa mojich a Petiho predstáv. Aj keď Peti tvrdil, že detaily zariaďovania nechá hlavne na mňa. Uvidíme koľko x sa pohádame (ha,ha).Takýto inšpiratívny článok tu ešte nebol napriek tomu, že zbožňujem zariaďovanie, navrhovanie, kombinácie a dizajn. Dúfam, že sa Vám článok bude páčiť a ak ste zvedaví čo sa mi páči/zaujalo na pintereste poďte sa inšpirovať.
Svoj byt/domček budem ladiť určite do zemitých, bielych, sivých farieb a v každej izbe chcem veľa svetla. Ako žena sa do skrutiek, okien, dverí jednoducho tých konštrukčných vecí nerozumiem ale detail okien je pre mňa ako detailistku dosť dôležitý. Neviem či ste už videli okná od Velux CZ. Ich okná sú do detailu prepracované a môžete si vybrať z ich širokej škály produktov a rôznych štýlov. Môj brat je architekt a možno tieto detaily máme fakt v rodine (ha,ha). Doplnky, nábytok by som chcela ladiť do moderného, ale zároveň jednoduchého štýlu a samozrejme bez kvetov, tulipánov si môj domček neviem predstaviť.
Páčia sa mi veľmi koberce v podobe (umelej) kožušiny. Jednu som si nedávno dokonca kúpila, pretože som jej neodolala a vždy som ju chcela. Svoj domček si neviem predstaviť bez môjho “kútika“ kde chcem tvoriť, písať, točiť. Teším sa na obdobie po škole. Viem, že bude xy problémov, ktoré budem riešiť, že to zariaďovanie samozrejme niečo stojí, ale dúfam, že sa mi splní môj sen a s Petim si raz “vytvoríme“ náš/môj/jeho vysnívaný domček. Aj vy máte radi zariaďovanie, obchody s rôznymi doplnkami ako ja ?


7 komentárov

  1. páči sa mi že je to všetko tak svetlé :) keby že máme spolu bývať, asi by sme sa zhodli :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásná inspirace! Určitě se mi bude hodit, až si budu zařizovat baráček! :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám stejný vkus, miluju světlé byty :) My už s přítelem své hnízdečko máme a je právě v tomto stylu :)
    BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.