August goals

1. augusta 2016

Ten čas fakt neskutočne letí. V piatok večer som sa po 12tich dňoch vrátila z dovolenky a ešte mám miestami stále výpadok ako je to možné, že na dovolenku, na ktorú som sa tešila celý rok je fuč. Určite Vás ešte zavalím fotkami z dovolenky, pretože ich mám celkom dosť. Včera (v sobotu) dokonca ma čakalo prekvapenie. Prišiel po 5tich týždňoch ku mne Peti. Vôbec som o tom netušila a keď som ho vo dverách zbadala som sa od šťastia rozplakala. Mali sme sa totiž stretnúť až o týždeň, ale on ma prekvapil a prišiel. Cestoval od 5tej rána do skoro 5tej večera. Neverila som, ale keď ho cítim pri sebe je to neskutočný pocit šťastia a utvrdenia si, že už presne viete čo Vám tých 5 týždňov chýbalo. ON. Práve v takýchto chvíľach (odlúčenia) si človek najviac uvedomí čo/kto má v živote pre neho najväčšiu cenu. Rodina a láska.
Na tento mesiac som si zostavila menší “August goals“, ktoré chcem stihnúť, niečo zmeniť a pár Vám z nich prezradím.
Chcela by som sa konečne naučiť piecť. Aspoň niečo jednoduché. Nepečená torta, recept ste mohli vidieť tu, na môj vek je málo. Tento mesiac chcem experimentovať a fakt sa niečo naučiť. 
August by som už konečne chcela tráviť s Petim. Tým, že sme boli od seba vyše mesiaca to chcem všetko dobehnúť a tráviť s ním viacej času. Viete, nie je to vždy ako v každom vzťahu ružové a prídu aj ťažšie chvíle. Diaľka vo vzťahu je asi najhoršie čo môže byť.
Hovorí sa, že skôr než začneš niekoho ľúbiť, musíš najprv ľúbiť samú seba. Síce už som zaľúbená a mám vzťah, ale lásku k sebe samej som ešte poriadne nenašla. Stále mi chýba sebavedomie, neustále sa s niekým porovnávam a v niektorých momentoch som na seba až prehnane prísna. Presne tieto veci chcem konečne zmeniť. Ak máte nejakú radu ako získať to zdravé sebavedomie a prestať o sebe pochybovať tak sem s ňou.
V stredu sa chystám ku kaderníčke. Ako mi teraz vytiahlo slnko farbu na vlasoch sa mi to páči viac ako tmavé vlasy. Plánujem si dať viac svetlejších pramienkov a trochu skrátiť. Dokonca som spravila menšiu zmenu v šatníku. Pribudli sukne a šaty čo je u mňa nezvyk. V auguste v tom hodlám pokračovať. Dala som šancu dokonca aj vysokým topánkam. Len sa v nich musím naučiť poriadne chodiť, pretože prechod z tenisiek na lodičky je pre moje nohy momentálne dosť bolestivý. Aký ste typ vy ? Lodičky či skôr tenisky ? Aké sú Vaše ciele na mesiac August ? Budem rada keď sa so mnou o ne podelíte.

4 komentáre

  1. Super článek! Pečení určitě zvládneš levou zadní. Já jsem si zrovna dneska koupila krásné béžové lodičky :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Držím ti ve všem palce! Užívej si s přítelem společné dny a něco dobrého mu upeč :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.