Bad day

3. augusta 2016

O chvíľu sa chystám ku kaderníčke. Moje vlasy sú už na môj vkus veľmi dlhé. Potrebujú už trochu skrátiť. Farbu vlasov by som chcela ešte viac trochu presvetliť, pretože mám pocit, že svetlejšie vlasy sa mi hodia viac ako tie tmavé. Nehovorím, že k tmavej hnedej sa nikdy nevrátim, ale momentálne sa mi páči trend prelivov, blond pramienkov a tak tajne dúfam, že moja kaderníčka dnes začaruje a budem spokojná. Na blog som Vám chcela dnes pridať outfit post avšak včera s Petim po 2. pokusoch sme to vzdali. Raz bolo zlé svetlo a fotky boli tmavé, neskôr zas boli neostré. Skrátka deň blbec. Asi to tak malo byť. Vybrala som len pár fotiek, pretože som Vám chcela ukázať moju novú kabelku, ktorú som dostala na narodeniny od mojej sestry. Páči sa mi jej farebnosť, oživí každý jednoduchý outfit a ja som si ju hneď zamilovala až tak, že by som ju nosila stále. Do šatníka mi pribudla biela košeľa aj bodkované shortky s vysokým pásom a s malou mašličkou, ktoré som našla vo výpredajoch. Aké kúsky ste ulovili vo výpredajoch vy ?



13 komentárov

  1. Moc Ti to sluší! A ta kabelka je skvělá, už jsem na ni koukala včera na tvém Instagramu a říkala jsem si, že je úplně boží! :)

    Petra Bartáková

    OdpovedaťOdstrániť
  2. poznám také dni kedy sa fotiť proste nedarí...zlé svetlo, rozmazané fotky..ale aj týchto pár je pekných a pristane ti to :) prvá fotka je skoro taká akú máš tu napravo hore na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Takéto dni mávam aj ja, ale aj také dni musia byť a práve preto si vždy užívam tie skvelé a dobré dni :) Inak outfit je veľmi pekný! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To znám, občas takhle nafotíme outfit a já ho ani nikdy nevydám, protože se mi to nakonec nelíbí. Ty puntíkované šortky jsou skvělé! :)

    BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já myslím, že se fotky nakonec povedly :) Kabelka je krásná! :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne kraťasky! Aj ja som nedávno ulovila podobné len trošku viac farebné. :)

    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc ti to sluší! :) A ty kraťase jsou prostě úžasné.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.