Chance

29. augusta 2016

Dúfam, že ste na mňa nezabudli. Žijem len som potrebovala trochu nakopnúť, pretože za posledné dni stále premýšľam a snažím sa nejako nájsť ten správny smer života – v osobnom aj v tom blogovom. Stále si opakujem, že mať rada samú seba je prvoradé a na začiatok všetkého najdôležitejšie. Pomaličky k tomu kráčam aj ja, ale ešte to chvíľu potrvá.
Keď som mala deň blbec (inak prišiel rovno na moje meniny) a chcela som so všetkým skončiť, pretože som nejako strácala zmysel v mojom blogu, prišiel mi krásny email, ktorý mi ukázal, že všetko to, do čoho vkladám energiu, silu, SEBA má zmysel. Konkrétne píšem o katalógu Lovely, s touto novotinou som sa Vám pochválila aj tu, v ktorom nájdete zmes štýlov oblečenia, doplnkov zo slovenských a českých eshopov na jednom mieste. Ako inšpiráciu môžete nájsť na tejto stránke aj moje outfity a dokonca aj túto krásnu kabelku, ktorú som si vybrala pre môj dnešný outfit. Je priestranná a perfektne sa hodí do školy alebo do práce. Zmestí sa do nej fakt všetko. Po dnešnej obsluhe svadby ju mám odskúšanú (haha). Dúfam, že ste mali pekný víkend a užívate ešte posledné dni prázdnin. Mám Vás rada a ďakujem, že ste.
Photos by Peti

Outfit: top - C&A / cardigan – Poľsko/ trousers – Terranova/ shoes – Topánkovo / bag - Zoot via Lovely/ bracelet - Naušničkovo Náramkovo/ sunglasses – C&A


8 komentárov

  1. Zuzi, ty nový vlasy Ti moc sluší! ❤️

    Petra Bartáková

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je super, že máš zase blogovací náladu :) Kabelka i celý outfit je super! ♥

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wauuu, tak to je úžasné, moc se mi líbí, jak to máš hlavně sladěné, ten pásek je boží, já jsem z toho fakt unešená :) Tyto období jsem měla také.. Mně pomohla dát si oraz a nechat to plavat, nenutit se do ničeho a čekat, až přijde ten správný čas, až to přijde samo a potom vše bylo v pohodě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherný outfit! ♥ Veľmi sa mi páči farebná kombinácia celého outfitu!
    CAROLINE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rozkošný outfit. Páči sa mi kombinácia svetlých púdrových odtieňov a tej "modrej" farby ako akcentu.... milujem takúto kombináciu od odtieň.o.O .... a úplne si to viem predstaviť do práce.=D
    Inak k tvojej textovej časti - okamžite ma napadli slová Rachel Zoe a podľa mňa by sa to dalo aplikovať na akúkoľvek životnú sféru. Citujem: Your style is a lot like any long-term relatinship. If you dont shake things up once in a while and experiment, boredom sneaks in. ..... vymysli niečo nové a šialené, možno sa v tom nájdeš...človek nikdy nevie.;) Ale držím palce v každom prípade.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. nádherná kombinácia a topánky sú prekrásne :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.