Diary days VI.

19. augusta 2016

Dva týždne strávené na východe sa mi končia. Zajtra ideme s Petim zase na výmenu k nám a čaká nás 7-8 hodín cesty. Na cestu sa aj celkom teším. Vždy keď cestujem s Petim mi to rýchlo ubehne. Len dúfam, že nebude pršať. Ako trávite posledný mesiac prázdnin vy ? Chcem sa s Vami podeliť aj o (pre mňa) veľkú novinu. Moje outfity okrem blogu môžete nájsť aj tu. Teším sa ako blcha. Splnil sa mi ďalší z mojich snov a neskutočne za to ďakujem! Inak na fotke môžete aspoň trochu vidieť moje nové vlasy. 
Začiatkom augusta sme boli na východniarko/západniarskej svadbe. Ženil sa môj bratranec. Najviac som si pochutnala na týchto maškrtách a na ovocí, ktoré boli pekne naaranžované. Po ceste z Michaloviec, tam sa konala svadba, k Petimu sme sa ešte stihli zastaviť na jarmoku v Stropkove. 
Väčšinu času sme trávili u Petiho na záhrade o pár km ďalej od ich mesta. Bola som pár dní bez internetu. No nie tak celkom. Občas som využívala na pár minút Petiho dáta, ktoré som mu skoro prečerpala. Nakoniec som to vzdala a v Prešove mi Peti kúpil k meninám romantickú knihu, ktorá mi vypĺňala čas na ďalšie dni. Každý deň ma navštívila táto malá Sisa, ktorú som si hneď obľúbila natoľko, že by som si ju hneď pribalila do kufra domov. 
O týždeň neskôr prišla domov aj Petiho sestra s priateľom, s ktorými sme navštívili Košice, samozrejme nesmeli chýbať nákupy a deň sme zakončili týmito sladkými bombami v Prešove. V obchodnom centre majú skvelú cukráreň aj reštauráciu - kde sme si na moje meniny dali s Petim dokonalé cestoviny a pizzu. Samozrejme sme nevynechali ani výlet do Poľska, ktorý je pár km od Petiho mesta. Na trhoch som si vybrala aj kardigán. Ani som nejako nedúfala, že si tam niečo kúpim, ale niektoré veci mali fakt pekné. Aký máte názor vy na “poľské trhy“ s oblečením ? Určite moje úlovky uvidíte aj v outfitpostoch avšak keď sa pripravím a naplánujem fotenie začne pršať. Ach, to počasie.

7 komentárov

  1. strašne krásne fotky :) hlavne tie sladké koláčiky a poháre vyzerajú dokonale že by som si hneď dala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne fotky, inak keď si spomínala tie meniny, došlo mi, že sa voláme tak isto, takže dodatočne všetko najlepšie k meninám prajem! :)
    pieces of me

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti a dodatočne aj tebe všetko naj :) Dúfam, že si dobre oslávila :)

      Odstrániť
  3. dúfam že si si východ užila, stojí to tam zato :) a účes sa mi páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ver tomu, že užila :) O pár dní sa chystám na východ znova :) ďakujem :)

      Odstrániť
  4. krásný fotky, miluju tenhle formát článků :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.