I want to tell you something

10. augusta 2016

 Už týždeň trávim u Petiho na východe. Za týchto pár dní sme stihli len bratrancovu svadbu. Zajtra sme mali na pláne Tatralandiu a Zoo Kontakt, ale počasie nám zmarilo plány a tak uvidíme čo naplánujeme na ďalšie dni. Niekedy sa fakt neoplatí tešiť sa. Ako trávite vy tieto dni ? Stále myslím na Chorvátsko a ako mi to veľmi chýba. Už som za tieto dva týždne stihla aj o niečo vyblednúť. Keby to opálenie bolo navždy nesťažovala by som sa.
Po dovolenke som si povedala, že je čas na zmenu a trochu som oblonďavela (dúfam, že Vám ukážem moje vlasy už čoskoro). Nie doslova, ale ako som písala v pár článkoch – už som potrebovala zmenu. V augustovom článku som Vám písala, že stále hľadám sebavedomie a tak povediac “lásku k sebe“ celkom sa mi to darí, ale posledné dni ma znova chytali depky. Keď ma kaderníčka (východniarka) česala na svadbu rozprávali sme sa (ani neviem ako k tomu prišlo), že aké sme my slovenky k sebe kritické..nič sa nám na nás nepáči, stále sa zhadzujeme a sme k sebe až príliš prísne. Vtedy som sa zamyslela a tie slová, ktoré mi teta skoro hodinu rozprávala boli presne tie, ktoré som potrebovala počuť. Porovnávaním s druhými človek nikdy nič nedosiahne..akurát len to, že bude potápať sám seba. Každý človek je výnimočný taký aký je. Nemeňte sa kvôli niekomu. Riaďte sa sami sebou – srdcom.
Síce mám ešte cca mesiac a pol prázdnin, už teraz sa obávam tohto posledného piateho ročníka na výške. Diplomovka, skúšky, štátnice, ukončenie školy (ak to teda všetko dobre dopadne) a začiatok niečoho nového – práca a možno odsťahovanie sa od rodičov..poviem Vám, že mám z toho husiu kožu, strach a zároveň sa mi nechce veriť, že to tak všetko rýchlo ubehlo. 
Ak aj vy máte túto školskú etapu za sebou alebo aj Vás to tento rok čaká ako to prežívate vy ?
Dúfam, že takýchto dní bude viac.
Dnes mám potrebu sa Vám po dlhšej dobe znova poďakovať. Konkrétne tým, ktorí čítate môj blog, pretože ma posúvate ďalej v tomto blogovom svete. Samozrejme mojej rodine a môjmu Petimu za veľkú podporu. Dúfam, že sa Vám u mňa páči a môj blog Vás bude baviť aj naďalej. Mám Vás rada !

20 komentárov

  1. Tvůj blog je skvělý a to my díky za to, že ho píšeš! :) Fotky jsou krásné, myšlenka také a citáty pravdivé. Každý by se jimi měl řídit.

    BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Děkuji za návštěvu a komentář na mém blogu :) Tvůj blog se mi moc líbí :) Tenhle článek má krásné poslání a spoustu lidí motivuje :) Těším se na další :) Přeji ti hodně štěstí, ať se ti daří vše, na co pomyslíš :)
    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja ti ďakujem, že si navštívila môj blog a za pekný komentár :)

      Odstrániť
  3. To je tak krásný článek! :) Moc se mi líbí jednotlivé myšlenky, některé z nich si opíšu, abych je měla pořád na očích :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. This is so inspiring! I love the post:)

    irenethayer.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc hezký článek!
    Taky mě čeká poslední rok na vysoké a mám z toho stejné obavy jako ty. Snad to zvládneme! :)

    Petra Bartáková

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, musíme to nejako zvládnuť :) Držím ti palce Peti :)

      Odstrániť
  6. Nádherné fotky! My ideme do Chorvátska vo štvrtok, takže sa už nemôžem dočkať <3
    S tými slovami, čo ti hovorila kaderníčka musím aj ja súhlasiť. Aj veľa mojich kamarátok si vôbec neverí a stále by na sebe najradšej všetko zlepšovali! Musím sa priznať, že aj ja mám občas takéto stavy, no poväčšine som spokojná tak, ako to je. :)
    CAROLINE

    OdpovedaťOdstrániť
  7. V prvom rade naozaj krásne fotky aj slová! S tým sebavedomím a ,,selflove,, to máme rovnako. Celkovo prvý odstavec sa mi veľmi páči a súhlasím s tebou. Držím ti palce na výške a teším sa keď nám konečne ukážeš tie tvoje vlasy. :)
    pieces of me

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veľmi pekné slová. Držím ti palce v tvojom poslednom roku školy. Verím, že to zvládneš. :)
    Colorful blog

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásný článek. I já jsem k sobě hodně kritická. Vlastně jsem tím největším kritikem.:)(

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.