#Beauty / New Style

13. septembra 2016

Už dlho tu nebol článok s kozmetikou a tak som sa rozhodla, že Vám predstavím mojich nových obľúbencov, ktorý už nejaký ten týždeň majú miesto v mojej kozmetickej taštičke. Bude to mesiac čo momentálne bojujem s mojou pleťou. Neviem čo sa stalo, ale rapídne sa mi zhoršila, trápi ma krupička hlavne na čele a v oblasti T-zóny to tiež nevyzerá veľmi ružovo. Možno je to reakcia na opaľovanie, neviem, ale už som naozaj zúfala. Máte s tým nejakú skúsenosť ? Zatiaľ som zmenila len pár produktov na líčenie, ale ak to pôjde takto ďalej budem musieť sa pozrieť aj po novej kozmetike na pleť. 
Musím sa priznať, že ako youtube a blogovú “scénu“ zaplavila vlna kontúrovania ja som bola výnimka. Pri mojom bežnom líčení som si pleť nekontúrovala, nedávala som tomu veľký význam a tak som kontúrovacie produkty vždy nejako obchádzala. Až do teraz. Po dlhom prezeraní môjho obľúbeného pinterestu, hľadanie návodov a po zistení, že to kontúrovanie tváre má fakt niečo do seba som si kúpila Maybelline Master contour v odtieni 02 medium. Je dokonalá a pre mňa ako začiatočníka je ako stvorená. Skvelá pigmentácia a čo je pre mňa základ, že rýchlo a ľahko sa rozotiera na tvári. Rozotieram to zatiaľ hubkou, ale tento týždeň očakávam nové štetce, takže sa neviem dočkať kedy ich na nové líčenie vyskúšam. Aj vy ste si kontúrovanie zamilovali ? Aké produkty na kontúrovanie používate vy ?
Ako druhé som si vybrala korektor od Rimmel Match Perfection v odtieni 030 Classic Beige. Odtieň mi dokonale vyhovuje čo som až prekvapená, pretože doteraz som používala korektor alebo makeup v odtieni 01 alebo 02, pretože tých vyšších “čísel“ som sa obávala. Tento mi sadol na pleť ako uliaty. Má jemné až stredné krytie. Určite sa s krycou schopnosťou nedá porovnať s Catrice camouflage cream, ale ak chcete jemné a prirodzené krytie určite ho vyskúšajte. Jedinou nevýhodou je jeho aplikácia, ale každá si určite nájde svoj spôsob aplikácie, ktorá jej vyhovuje. Ja si korektor najskôr vytlačím na ruku a potom hubkou zapracovávam do pleti. Veľkým plusom je, že nezalieza a po jeho aplikácii na pleť sa nevytvárajú oranžové fľaky ako to zvyčajne u viacerých korektorov býva. Aký korektor na nedokonalosti používate vy ? 

Páči sa Vám trochu zmenený dizajn blogu ? Cítila som, že blog už zmenu potreboval a aj keď ešte nie je všetko hotové dúfam, že ste sa Vám dizajn páči. Ďakujem, že ste a že čítate môj blog. Cením si to.

11 komentárov

  1. Pěkný článek! :)
    Ani jeden produkt jsem ještě nevyzkoušela, ale Master Contour Stick mě láká moc :D Hodně lidí říkalo, že po nanesení není vidět. Tak ho asi vyzkouším, abych si byla jistá, že nepřicházím o něco skvělého :D :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na pleti keď ho dobre zapracuješ je jemný a pôsobí prirodzene, určite vyskúšaj :)

      Odstrániť
  2. skvelé produkty :) ja na kontúrovanie používam skôr sypké produkty, ale táto tyčinka vyzerá pekne :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som v tomto začiatočník a táto tyčinka je pre mňa stvorená :)

      Odstrániť
  3. Po Maybelline Master contour v drogérii pokukujem už veľmi dlho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já bych právě potřebovala nějaký korektor na akné. Používám kombinaci od yves rocher a miss sporty na akné, abych docílila aspoň trochu podobného odstínu.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak chceš vysoké krytie určite vyskúšaj Catrice, skvele zakryje akné a aj na pleti nepôsobí umelo :)

      Odstrániť
  5. S krupickou nemam skusenost, ja mavam skor take cysticke bolave akne, takze ti asi nepomozem. Ja na konturovanie pouzivam od sleek paletu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevadí, aj tak ďakujem :) Kúpila som si kremík (vitamín) tak uvidím či to aspoň trochu pomôže. A je tá paletka od Sleek dobrá ? Pretože aj ja som o nej premýšľala, že ju možno skúsim.

      Odstrániť
  6. Master contour som doteraz nevidela v drogérii ( asi slabo pozerám:) ) , ale vyzerá to ako výborná a praktická vec! Dva v jednom a ušetrený priestor !

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.