Diary VII.

5. septembra 2016

Zas a znova cez leto na východe. Musím povedať, že augustový cieľ je splnený. Myslím ten, že budem tráviť cez prázdniny viac času s Petim. Sme spolu už vyše mesiaca vkuse. Ešte sme sa nepozabíjali aj keď miestami to už hrozilo (haha). Zajtra už cestujeme zase k nám. Tento týždeň nás čakajú vybavovačky ohľadom školy. Už sa "teším" na ten dlhý rad na ubytovacom. Pripravujem si trpezlivosť a pevné nervy, pretože ja na dlhé čakanie moc nie som. Inak ak mám tu – v mojej blogovej rodinke baby, ktoré už začali školský rok tak vám prajem, aby sa vám v škole po celý školský rok darilo. Ja síce začínam až (vlastne už) 26.9, ale nejako sa ešte do školy nehrniem. Pred posledným ročníkom môjho celého štúdia mám rešpekt. BTW trochu som odbočila (haha). Na záver týždňa ma čaká obsluhovanie svadby, na ktorú sa teším. Poviem Vám, že obsluhovať svadby je najlepšia brigáda akú som kedy mala.
Dokonca som za posledný augustový týždeň aj piekla moje prvé čokoládové cupcak-y. Vo vnútri bola biela čokoláda, banán tak ako aj na ozdobe. Tešila som sa z nich ako malá a ešte viac keď všetkým chutili.
Dni u Petiho sme trávili pár km od ich domu. Bolo slnečno a tak som miesto internetu (vlastne tam internet nie je,ale občas som Petimu ukradla mobil a trochu stiahla dáta haha) čítala knihu. Kniha ma na začiatku nebavila, ale neskôr ma zhltla tak, že už mi chýba len pár kapitol a koniec. Ak hľadáte nejakú dobrú romantickú knižku skúste Čo je nové, kočka ? od A. Potterovej. 
Počas týchto dní ma taktiež vždy prišla pozrieť moja kamoška Sisa. Taká malá mojkačka, ktorá by sa len hladkala a túlila. 
Včera (v nedeľu) sme boli s Petim na výlete v Bardejove kde bola Jojka v meste. Užili sme si pár kapiel, dali si zmrzku, prešli sa po námestí a išli sme domov. Bolo tam strašne veľa ľudí, ale napriek tomu sme si užili pekný, slnečný deň.
Koniec víkendu sme zakončili dokonalým filmom. Me before you. Koniec filmu som celý preplakala, ale film stál za to. Ak ste ho náhodou ešte nevideli určite si ho pozrite. Veľa vecí možno pochopíte a možno začnete brať život trochu inak.

4 komentáre

  1. Taky jsem ten film proplakala ♥
    ten hafan ♥ miluju psy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. juj tu skolu ti veru nezavidim :/ ale este dva tyzdne :)

    Pozyvam na luxusnu GIVEAWAY o kulmu ROWENTA a velky balicek kozmetiky DOVE, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.