My Base routine for the Autumn

19. septembra 2016

Ďalší beauty príspevok na scéne. Dnes Vám predstavím svoju “základňu“ na chladnejšie jesenné obdobie, ktoré k nám prichádza. Je pravda, že veľa vecí používam celoročne, čo ste už mohli vidieť vo viacerých mojich beauty postoch, ale na chladnejšie obdobie som zmenila pár produktov. Ak ešte nemáte “vybudovanú“ Vašu základňu na jeseň poďte sa trochu inšpirovať.
Po vyčistení pleti,hydratácii a nanesení podkladovej bázi na pleť začínam očami. Možno je to u niektorých nezvyčajné, ale tento postup sa mi viac osvedčil, pretože mi do makeupu nenapadajú očné tiene. Ako prvé začínam podkladovou bázou od Catrice. Pred tým som používala od Dermacolu avšak ospevovaná báza od Catrice ju nahradila a je skvelá. Tiene spojení s touto bázou vydržia na viečkach fakt dlho čo som mala odskúšané počas svadby. Za mňa spokojnosť.
Po pár minútach začínam nanášať zemité, očné tiene z paletky Flawless od Makeup Revolution. V paletke nájdete trblietavé ako aj matné odtiene. Tiene majú krásnu pigmentáciu a z 32 odtieňov si určite vyberiete.
Znova som začala používať linku. Momentálne používam túto hnedú, tekutú linku od Miss Sporty. Odtieň hnedej sa mi páči viac ako čierny. Pôsobí to na mňa viacej prirodzenejšie. Akej farby linku preferujete vy ?
Líčenie očí ukončím mojou obľúbenou špirálou od Maybelline. Myslím, že ju netreba nejako zvlášť popisovať keďže táto špirála urobila trochu bum v beaty svete (haha).
Až teraz prichádza na rad makeup. Priznám sa, že makeup od Clinique mi zatiaľ vyhovoval zo všetkých odskúšaných makeupov na chladnejšie obdobie najviac. Na leto skôr volím makeup od Bourjois. Avšak keďže od Clinique sa mi minul, pátrala som po novom makeupe pre moju zmiešanú pleť. Po prečítaní viacero recenzii som si nakoniec vybrala tento od Dermacol. Po vyskúšaní ho môžem mastnej a zmiešanej pleti len odporučiť. Má stredné až vyššie krytie a čo je plus spolu s makeupom sa v hornej časti nachádza korektor s malým zrkadielkom. Priznám sa, že korektor som zatiaľ veľmi ešte neskúšala. Makeup mám v odtieni 2 Fair keďže 1 bola na mňa až veľmi svetlá. Je hutnejšej konzistencii, ale na pleti nevytvára pocit masky čo je u mňa základ.
Po nanesení makeupu nanášam korektor od Rimmel Match Perfection v odtieni 030 Classic Beige, o ktorom ste si mohli prečítať v tomto článku.
Aj o tejto kontúrovacej tyčinke som Vám písala ódu v predchádzajúcom beauty článku. Je prirodzená – skrátka dokonalá.
Zvyčajne nechám trochu makeupu čas nech sa trochu vstrebe do pokožky a vrhám sa na obočie. Toto skvelé duo od Essence som dostala od Petiho sestry, pretože jej nesadol odtieň. Bola som až prekvapená ako mi tmavý odtieň sadol presne k mojej farbe obočia a paletke od Rimmel som dala na chvíľu pauzu. Mám ho v odtieni 02 natural blonde style.
Púder som na chladnejšie dni nezmenila. Je ako stvorený pre moju pleť a jeho matný finish je prirodzený. Mohli ste sa o ňom dočítať tu.
Po prepudrovaní pleti sa vraciam k obočiu, ktoré zafixujem gélom opäť od Essence. Tento gél nahradil môj dlho používaný gél od Catrice, keďže som ho chcela vyskúšať. Neľutujem. Obočie sa s ním nepohne.
Líčenie zakončujem matným, tekutým rúžom od Sleek. Viac ste sa o ňom mohli dočítať v tomto príspevku. Na ružovú a bordovú tiež určite príde rad avšak teraz som sa zamilovala do tekutých,matných rúžov, ktoré na perách vyzerajú naozaj luxusne.

A ako sa v chladných obdobiach líčite vy ?

6 komentárov

  1. Ja pouzivam tiez radsej hnede linky :) make up od dermacolu som uz chcela parkrat vyskusat...ale nejak sa ho bojim ani neviem preco

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som rada, že je nás viac :) Aj ja som najprv váhala keďže je hustejší, ale vyskúšanie stálo za to :)

      Odstrániť
  2. Skvělé tipy, vážně díky za některé rady, co se týče makeupu samotného. Já teď používám jeden od Rimmelu, tak jsem zatím spokojená, ale pak musím taky vyzkoušet! :) tu konturovací tyčinku jsem si též oblíbila! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta oční báze se mi hodně líbí. Teď používám od essence a jsem maximálně nespokojená.:D předtím jsem měla od s-he a s ní jsem byla docela spokojená.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc pěkný článek a ty fotky jsou opravdu dokonalé :) používám stejnou bázi pod stíny, paletku stínů, a stíny na obočí, akorát v té tmavší verzi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásný článek, takové mám ráda, docela se v nich inspiruji :) Oči si líčím pouze linkou, nebo řasenkou (linku preferuji v černé, hnědá mi nesluší) :) Na rty volím odstíny červené a hnědé :) Rtěnky od Sleeku chci vyzkoušet :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.