My favorite Apps

3. septembra 2016

Aj vy ste závislí na mobile ? Nepohnete sa bez neho ani krok ? Bohužiaľ do tejto kategórie patrím aj ja. Odkedy som sa začala intenzívnejšie venovať blogovaniu som na mobile skoro nonstop. Už ani tak netrávim čas na mojom osobnom facebook-u kde som dokázala tráviť kedysi hodiny svojho času. Skôr ma nájdete na pintereste, instagrame, hľadám inšpirácie na blog, outfity, príspevky, pozerám mojich obľúbených youtuberov a čítam množstvo blogov. Je to zaujímavé ako sa človek dokáže za pár rokov zmeniť. Vlastne, ako ho dokáže zmeniť blogovanie a celkovo blogový svet. Mám tu pre Vás malú ukážku mojich obľúbených aplikácii a ak máte aj vy nejaké tipy na aplikácie, bez ktorých sa vy “nepohnete“ budem rada ak mi o nich dáte určite vedieť.
 Snapchat aplikáciu nespomínam, pretože posledný mesiac som ju skoro vôbec neotvorila. Možno sa to časom zmení.
Ako prvé sa vždy pozriem na blog, či sa Vám páčia príspevky, odpoviem na Vaše komenty, ktoré mi vždy vyčaria úsmev a veľmi Vám za ne ďakujem, samozrejme nevynechám ani moju facebookovú stránku. Je nás tam síce len 65, ale aj tak mám z toho čísla radosť. Dúfam, že sa to aj na facebookovej stránke rozbehne a bude Vás tam pribúdať. Ak tam ešte nie ste budem rada ak sa pridáte do mojej “rodinky“ aj tam.
Zbožňujem instagram. Po pintereste je to druhé miesto kde čerpám najviac inšpirácie. Instagram ma však naučil, že nie je všetko také dokonalé ako na fotke vyzerá. Hodinové aranžovanie vecí, aby ste odfotili dokonalú fotku, fotenie jedla 100x, postovanie fotky na instagram po dlhej úprave a po týchto všetkých aktivitách jete jedlo studené a už vlastne možno Vás aj prešla chuť. Hlavné je, že máte predsa fotku. No nie ? Je pravda, že aj ja som vhupla do instagramového sveta, rada fotím, upravujem fotky, ale našťastie nie som na ňom až taká závislá, aby každý okamih môjho života bol zaznamenaný na instagrame. Ako beriete instagram vy ? Môžete ma tam nájsť ako zuzi.p .
Na rad prichádza moja najobľúbenejšia aplikácia kde čerpám inšpiráciu na všetko. Pinterest. Na fotky, outfity,DIY,príspevky na blog, jednoducho všetko. Aj vy ste závislí na pintereste ? 
Na plány, sny, to do listy mi slúži aplikácia Wunderlist. Odškrtávanie splnených položiek ma vždy fascinuje a keď mám všetko spísané mám poistku, že nič nezabudnem (občas sa aj to stane haha).
Pri raňajkách alebo pri maľovaní si zvyčajne púšťam videá od mojich obľúbených youtuberov. Pár videí môžete nájsť aj na mojom kanále. Akých máte obľúbených youtuberov ? U mňa sa to skoro každý mesiac rozrastá a tak mám vždy každé ráno a večer pred spaním čo pozerať.

4 komentáre

  1. Já se tedy neobejdu bez EPP. Projíždění instagramu taky miluju.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Facebook už mě taky neba, je to naprostá nuda a kolikrát až úplná ztráta času, když tam jsou věsmes často jen samé blbosti... Radši mám taky instagram a hlavně snap, na tom jsem možná kolikrát i víc než na instagramu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od té doby, co mám blog, tak jsem na mobilu a na sociálních sítích celkově mnohem častěji :) Na paradoxně na mobilu mám jen Instagram a Youtube :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. "Pinterest náš každodenný" :-D Na tom stále niečo "ňúram" :-P

    www.peoniesandcupcakes.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.