Trust

21. septembra 2016


Medzi najhoršie pocity v živote určite patria tie, keď čakáte od človeka  podporu, dôveru, jednoducho vieru vo Vás a on Vám ju nechce, nedokáže dať. Vtedy si začnete klásť otázku, že či stále ste pre toho človeka dosť dobrý a možno sa utvrdíte, že za čo ste dlho bojovali vlastne nikdy nebolo a už možno ani nebude. Asi je pravda, čo sa zvyčajne hovorí, že človek by mal mať dôveru a vieru len k sebe samému a nedeliť ju medzi ostatných, pretože zvyčajne sa popáli. To sa “asi“ stalo aj mne. Avšak ja budem dostatočne silná, aby som toto obdobie zvládla a opäť ďalšiu prekážku na mojej ceste zdolala. Nechcela som Vám na blog prinášať moje depky, ale určite si uvedomujete, že nie je všetko úsmevne a tak dokonalé ako sa zdá a že človek má občas aj takéto dni, kedy jednoducho príde situácia a úsmev na vyriešenie nestačí. Ako bojujete v takýchto situáciach vy ?

Outfit som vyskladala ,opäť ako je u mňa zvykom, z jednoduchých, ale mojich obľúbených kúskov z môjho šatníka, keď bolo ešte teplo. Bordová s nude nebude nikdy out čo myslíte ? Avšak mám v pláne obohatiť môj šatník – skôr šperkovnicu o jemné náramky, prstene a náhrdelníky, ktoré mi chýbajú na doladenie outfitov. Som za minimalizmus a za vetu : menej je niekedy viac. Ste skôr extravagantný typ alebo ako ja, že staviate na jednoduchosť ?
Photos by Moni

Outfit: shirt - New Yorker / vest - Andreastyle/ trousers – Terranova/ shoes – Topankovo / bag - David Jones/ bracelet - Naušničkovo Náramkovo/ sunglasses – C&A


6 komentárov

  1. Řekla bych, že i tohle na blog patří. Ne všechno je růžové. A především svět není ideální. I tyhle nálady k tomu patří a myslím, že napsání článku je fajn způsob, jak se z toho "dostat".
    Tvůj outfit se i opět líbí. Co líbí, já miluju tvé outfity. Jen bych trochu víc vytáhla tu košili.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej ďakujem ti za krásny koment :) Nabudúce skúsim dať košeľu voľnejšie a uvidím ako to bude vyzerať :)

      Odstrániť
  2. Každý má asi také chvíľky, ja sa snažím väčšinou z takýchto situácii vyťažiť to najlepšie. Vždy si poviem, že všetko je ako má a tieto situácie ma majú niečo naučiť.
    BTW krásny outfit ta kabelka je prekrásna ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To si pekne napísala a máš pravdu aj z takýchto situácii sa človek učí. :)
      Ďakujem :)

      Odstrániť
  3. Ten outfit je dokonalý ♥ Já jsem ráda, když na blogu vidím i věci, které nejsou úplně veselé. K životu to patří :) Překážky jsou v životě neustále, ale jen díky nim jsme silnější a zkušenější ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. skvělý elegantní outfit:) s tou důvěrou to znám... :)


    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.