8 MAKEUP PRODUCTS EVERY BEAUTY OBSESSIVE NEEDS

27. októbra 2016

Konečne sa Vám hlásim po fakt pre mňa asi najhoršom mesiaci za tento rok. Možno ste si všimli pár “odkazov“ na mojom instagrame alebo facebooku. Nechcem o tom veľmi hovoriť, pretože je to čerstvé a stále ťažké, len toľko, že odišiel z našej rodiny pre mňa výnimočný človek, veľmi mi chýba a stále tomu nemôžem uveriť. Z toho dôvodu som si trochu dala s blogom pauzu. Nechcela som tu písať ako sa cítim, prenášať smutnú a negatívnu energiu na Vás. Snáď to pochopíte a dúfam, že som o svojich čitateľov kvôli pauze neprišla. Alebo áno ?
Určite sa medzi mojimi čitateľkami/občasnými návštevníčkami môjho blogu nájdu milovníčky kozmetiky, ktoré ako ja ju nakupujú vo veľkom. No určite sa aj u Vás nájdu “stálice“, ktorým sa stále vraciate, stále používate a už by ste ich nedali za nič na svete. Mám pravdu ? Na dnes som si pre Vás pripravila pár tipov na skvelé beauty produkty, ktoré sú moje stálice v kozmetickej taštičke. Zároveň tu mám 2 novotiny a odkedy som si ich kúpila používam ich pri každodennom líčenie. A aké sú Vaše stálice v kozmetickej taštičke ?

BALZÁM NA PERY
Počas chladného obdobia by Vám určite v kozmetickej taštičke nemal chýbať balzám na pery. Ja ho pri sebe nosím nonstop. Aj keď mám na perách rúž. Moje pery sú počas chladného obdobia popraskané a suché. Skvelý balzám na pery je napríklad tento od značky Labello. Krásne vonia, je mastnejší a tak Vám pomôže v boji so suchými perami. Večer namiesto balzámu na pery používam kokosový olej. Neodporúčam sa po jeho nanesení bozkávať (haha).

KRYCÍ MAKE UP
Tie z Vás, ktoré majú zmiešanú alebo problematickú pleť mi dáte určite za pravdu, že dobrý krycí make up je nutnosť. Mojimi obľúbencami sú počas týchto mesiacov make up od značky Dermacol viac som písala tu moja novotina make up od Catrice. Majú stredné krytie, neupchávajú póry a na pleti nepôsobia ako maska. Catrice mám v odtieni 020 Rose beige a Dermacol v odtieni 2 Fair.Určite budete bojovať s odtieni makeupu, pretože je umenie sa trafiť, ale ak nájdete ten správny makeup a odtieň víťazstvo je zaručené. Týchto mojich dvoj obľúbencov Vám určite odporúčam vyskúšať.

PODKLAD POD MAKE UP
Značku Catrice som si veľmi obľúbila. Po prečítaní viacero recenzíí som si musela zaobstarať túto dokonalý (bázu ?) zmatňujúci podkladový makeup. Krásne vyhľadí pleť, je krémovej konzistencii a stiahne póry. Je to najlepší podklad pod makeup aký som kedy mala. Pred pár rokmi som podkladovú bázu vôbec nepoužívala. Vyhýbala som sa jej/skôr som si myslela, že makeup vydrží aj bez nej, stále som bojovala s makeupom, pretože mi na pleti vôbec nedržal. Táto báza vyriešila všetky moje problémy. Ak hľadáte skvelý podklad pod makeup tak určite vyskúšajte tento!

KOREKTOR
Ak Vám chýba korektor so stredným až vyšším krytím na nedokonalosti určite Vám odporúčam vyskúšať tieto od Catrice. Je potrebné o nich ešte viac písať ? Má ich už skoro každé dievča, každá žena. Sú jednoducho D.O.K.O.N.A.L.É.

PÚDER
Pre zafixovanie makeupu používam tento dokonalý púder od značky Bourjois. Už moje druhé balenie - vydrží fakt dlho. Je dôležité nájsť si púder, ktorý Vám na pleti vydrží, nelesknete sa po pár minútach a "nezabije" Vám makeup tým, že vyzeráte ako maska - neprirodzene. Kedysi som používala púder od značky Rimmel Stay matte, ale prestal mi po pár rokoch vyhovovať. Stále som sa leskla a neustále som musela prepúdrovávať pleť. Premýšľam ešte nad sypkým púderom od značky Catrice. Počula som na neho pozitívne reakcie. Už ste ho vyskúšali ?

MASKARA
V kozmetickej taštičke Vám určite nesmie chýbať maskara/riasenka, ktorá Vám jemne zahustí mihalnice, vytočí a nezlepí na “drôtiky“. Určite Vám odporúčam túto od značky Maybelline. Je dokonalá a používam ju nonstop. Počula/čítala som aj dobré ohlasy na špirálu od značky Dermacol “Ultratech mascara“. Plánujem sa na ňu v drogerke pozrieť.

PALETKA OČNÝCH TIEŇOV
Môj každodenný makeup zahrňuje líčenie očí s paletkou od značky MAKEUP REVOLUTION Flawless, ktorú mám už rok. Dokonalá pigmentácia, neprášia a dlhá výdrž. Je dokonalá. Zemité očné tiene zbožňujem mám zelené oči a tie tvoria základ môjho každodenného makeupu. Ak hľadáte paletku na každodenné, jemné líčenie určite Vám odporúčam vyskúšať túto paletku. Ak však hľadáte niečo malé do kabelky vyskúšajte paletku so 4 očnými tieňmi od Rimmel Glam´Eyes Quad. Tú mám už 2 roky a je skvelá.

KONTÚROVANIE
Posledným produktom, ktorý Vám určite nesmie chýbať je kontúrovacia tyčinka od značky Maybelline. Je dokonalá. Počúvam na ňu samú chválu a ja si bez nej už makeup neviem predstaviť. 

10 komentárov

  1. Pěkný článek.
    Corector od Catrice mám ten tuhý a vždycky, když chodím po obchodech, nemůžu sehnat ten tekutý :/ jako by se po něm země slehla.
    Řasenku používám aktuálně stejnou a jsem s ní opravdu spokojená!
    Catrice podklad pod mekaup mám už dlooouho, ale nějak jsem ho přestala používat. Celkově nějaké báze pod makeup neřeším, ale asi bych měla :D
    A Labello mám v plánu koupit už opravdu dlouho, ale nějak se k němu nemám. Tak třeba na zimu si jím udělám radost:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak přesně ten stejný make up od Catrice jsem si moc oblíbila, stejně tak i korektory od Catrice, ty jsou fakt úžasný :) Určitě se podívám i po podkladovém makeupu od Catrice, moc mě zaujal :) Teď používám podkladovou bázi od této značky, se kterou jsem taky moc spokojená, celkově jsem si teď Catrice moc oblíbila :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Labello nesmie chýbať mala som z každej príchuťe:) to je môj večný problém nikdy sa netrafím do odtieňa make upu, a tak som to snimi vzdala, ale moj obľúbený ktorý sem tam použijem je cien bb krem je uplne genialny aj ked nekryje tak perfektne mne to stačí našťastie nemám problém z pokožkou. Pekný článok:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. práve dnes som pozerala v drogérke na balenie Catrice makeupu spolu s týmto Camouflage korektorom, ale nakoniec som si zobrala iba samotný korektor :) ale dobre vedieť že aj makeup je dobrý :) obávala som sa aký bude :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pěkný článek i fotky :) docela si mě nalákala na tu bázi a makeup od Catrice, jinak korektory taky používám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Beautiful photos! Great review!
    Would you like to follow each other? Follow me on Blog and Google+ and I'll follow you back!
    www.recklessdiary.ru

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Catrice korektor je proste top. Ja som si tiež pred pár dňami kúpila to duo aj s makeupom, keďže samotný korektor bol vypredaný už dosť dlhú dobu. A mám aj tú špirálu, akurát pre dvomi dňami mi prišla :-D a zatiaľ som s ňou spokojná. :) Poobzerám sa aj po podkladovej báze... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Balzam na pery musím mať vždy po ruke! :) A Labello je jedným z nich :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Úžasný nápad na článek! Pro mě je must have korektor,pudr, bronzer a balzám na rty! :)
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Povedený článek! Korektor od Catrice mám taky, dokonce i jeden make-up :) Momentálně používám make-up od Gabriella Salvete, sedí mi fakt dobře :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem Vám za komentár :)

© Zuzi Černická. Design by FCD.